batko777 86 #1 Публикувано 10 Април, 2011 Колеги имам следния проблем.Откакто измих двигатела на пароструйка Vtec-a вече не работи.Проверих буксите, но вътре са като нови не личи да е влизало вода,въпреки ,че не работеше добре след самото измиване.Беше ми светнала лампата на двигатела непосредствено след, като измих двигателя,но след неговото изгасяне и стартиране на ново лампата угасна. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #2 Отговорено 10 Април, 2011 Провери коя грешка ти дава ,чрез метода на кламера то я има запаметено в компа.АМа даи повече инфо за колата и двигателя. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
batko777 86 #3 Отговорено 10 Април, 2011 колата е сивик с двигател както вече споменах д16з6.Би ли ми разяснил този метод на кламера Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kiko 24 #4 Отговорено 10 Април, 2011 (Редактирано) http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=7390Вдясно от жабката под таблото има една буксичка,вземаш кламерче и я замостваш,подаваш контакт и четеш миганията на чек лампата Редактирано 10 Април, 2011 от kiko Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
batko777 86 #5 Отговорено 11 Април, 2011 Благодаря колеги ,ще опитам и ще видим какво ще стане. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове