Jump to content
Guest MyMoon

Избор на Хонда

Recommended Posts

Guest MyMoon

Здравейте, нов съм в форума, но от известно време изключително много се интересувам от Civic-ите (и страшно много ми харесват :santa: ) и Хондите като цяло. И както, разбира се, се досещате - искам да си взема една ;) Но въпросът ми е кой модел и двигател. За да бъда по-конкретен ще кажа, че засега съм се насочил към 3 разновидности на Сивик (двигатели по конкретно). 1) Сивик d15b2 (мисля, че това е 5 генерация (простете ми ако греша)) 2) Сивик 1.4 is 90hp 3) Сивик VTEC-EТа, моля дайте си мнението за това - кой от тези модели ви допада най-много (говорим за комплексна оценка - разход,поддръжка,цена). И най-важното - заслужава ли си да се дадат малко повече пари за is-a или по-стария модел си заслужава повече. Предварително благодаря и искам да ви поздравя за страхотния форум, който сте сътворили ;) .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

Здравей, може би защото имам такава, но това е единствената ми кола, която се задържа вече 3.5г при мене и кой знае още колко......

2) Сивик 1.4 is 90hp

<{POST_SNAPBACK}>

много съм доволен!!!:santa:;);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Колеги всички от изброените от тебе модели са добри , според мен трябва да си избереш този , който има климатик :santa:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest nia

Добре дошъл! 1) Сивик d15b2 ;) Хихи - и аз мойта си харесвамМайната пък неговатано най-прав е Тино и 3те са си добри важното е че те кефят АЗ ТИ ПОЖЕЛАВАМ УСПЕЕЕЕХ! И БРАВО ЗА ДОБРАТА ОРИЕНТАЦИЯ :santa:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ASRACING

Здравейте, нов съм в форума, но от известно време изключително много се интересувам от Civic-ите (и страшно много ми харесват  :blink: ) и Хондите като цяло. И както, разбира се, се досещате - искам да си взема една  :)  Но въпросът ми е кой модел и двигател. За да бъда по-конкретен ще кажа, че засега съм се насочил към 3 разновидности на Сивик (двигатели по конкретно).

1) Сивик d15b2 (мисля, че това е 5 генерация (простете ми ако греша))

2) Сивик 1.4 is 90hp

3) Сивик VTEC-E

Та, моля дайте си мнението за това - кой от тези модели ви допада най-много (говорим за комплексна оценка - разход,поддръжка,цена). И най-важното - заслужава ли си да се дадат малко повече пари за is-a или по-стария модел си заслужава повече. Предварително благодаря и искам да ви поздравя за страхотния форум, който сте сътворили  ;) .

<{POST_SNAPBACK}>

Ако имаш парите за 6 генерация,купувай и хич не се замисляй.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

Ако имаш парите за 6 генерация,купувай и хич не се замисляй.

......и не я слушай nia, тя е сектантка :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest johnyboy

всички от изброените от тебе модели са добри , според мен трябва да си избереш този , който има климатик 

:blink::)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest japan

Здравейте, нов съм в форума, но от известно време изключително много се интересувам от Civic-ите (и страшно много ми харесват  :angry: ) и Хондите като цяло. И както, разбира се, се досещате - искам да си взема една  :cry:  Но въпросът ми е кой модел и двигател. За да бъда по-конкретен ще кажа, че засега съм се насочил към 3 разновидности на Сивик (двигатели по конкретно).

1) Сивик d15b2 (мисля, че това е 5 генерация (простете ми ако греша))

2) Сивик 1.4 is 90hp

3) Сивик VTEC-E

Та, моля дайте си мнението за това - кой от тези модели ви допада най-много (говорим за комплексна оценка - разход,поддръжка,цена). И най-важното - заслужава ли си да се дадат малко повече пари за is-a или по-стария модел си заслужава повече. Предварително благодаря и искам да ви поздравя за страхотния форум, който сте сътворили  :D .

<{POST_SNAPBACK}>

бих ти препоръчал Сивик 6 ген. 1.5 ВТЕК - 114 коня

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest tinki

бих ти препоръчал Сивик 6 ген. 1.5 ВТЕК - 114 коня

<{POST_SNAPBACK}>

И аз тва препоръчвам нисък разход-добра динамика ....бе ше се влюбиш :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...