Jump to content
Guest Katerina

Сервиз АГУ

Recommended Posts

Guest Katerina

Сервиз за газови уредби - Хаджи Димитър, на ъгъла на Къкринско Ханче и Филип Тотю,по принцип вратата на гаража е откъм Къкринско ханче.http://www.bgmaps.com/services/links/links...58ab0e3687107080878100553, 0889815399 - МишоОтикрих го съвсем случайно във форума на VW и не мога да ви поиша колко съм доволна.След края на зимата и след посещение на сервиза до Спартак колата ми започна да харчи като змей, да мирише на газ и да не върви. След посещение в събота на сервиза на Мишо, който ми постави колата на диагностика, а не на ръка да си играе...за 10 лева ми я оправи така че не се усеща на газ ли карам или на бензин WinkОнези от Спартак даже не ми били затворили някаква плочка ... незнам каква е, но майстора в хаджи димитър беше мого възмутен като го споделяше.Smile Три пъти я натройва и след всеки път даваше да покараме за да преценим добре ли е или не!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest trick

Хаха по думите ти съдя че изглеждаш добре и затова е искал пичагата да се вози с теб :santa:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

......а ако накрая Мишо е платил, trick ще излезе прав :santa:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Stass
Отговорено (Редактирано)

абе всъщност аз карах, Катя се возеше...

Редактирано от Stass

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest trick
Отговорено (Редактирано)

абе всъщност аз карах, Катя се возеше...

<{POST_SNAPBACK}>

Ти си бил с нея хмм.. ми значи добър сервиз или Мишо нема задръжки :santa: Редактирано от trick

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...