Jump to content
Guest Stass

сервиз Фулда на бул."Сим.шосе"

Recommended Posts

Guest Stass

Зарекох се да изразя ОГРОМНОТО СИ ВЪЗМУЩЕНИЕ от този така наречен сервиз, във всички авто- и мото-форуми ! Накратко историята започна след като колата на приятелката ми без ясна причина започна да гасне както си работи. Имал съм подобен проблем, който се дължеше на имобилайзера ми , затова и в случая предпложих че е от него. Поиграх си малко с него и в крайна сметка запали,но само за да угасне пак няколко часа по-късно. Случи се в събота надвечер , в студентски град и понеже беше близо до споменатия "сервиз" реших с помоща на един приятел да я изтеглим до там. Оставих колата на приемчика с ясното желание ПРОСТО ДА МАХНЕ ИМОБИЛАЙЗЕРА. В понеделник обаче( тогава я почнаха) ми звънят да ми кажат че проблема бил в тоците на запалването и трябва да се вземе нова дистрибуторна капачка , която струвала 70 лв и питат дали да вземат. Питам ги , сигурни ли сте че не е имобилайзера да спира тоците ? А те ми обясняват че капачката била за смяна и затова не палела колата. Хубаво, рекох им да я вземат. Вечера ми зваънят да си прибера колата, готова била. Отивам-140 кинта сметка , но нали колата е наред, прежалих ги. Да, ама не ! Тръгва гаджето с Микрата и на няма и 2 км от сервиза колата пак угасна. Тя реве, аз бесен ! Звъни им в сервиза и тия дебили( мамицата им ) и викат "аа,ние нямаме политика да дърпаме закъсали коли. Дотикайте си я сами да я видим". Както и да е, закарахме я и търся аз въпросния малоумник дето я е правил и какво мислите се оказва ? Тоя дебил дори не е махнал имобилайзера, а сложил колата на диагностика ( 40 кинта за което) за да установи че нямало ток към свещите и затова решил че е от капачката ,понеже "била леко окислена" побеснях ! Викам му "абе аз какво ти казах като дойдох тука бре?! да махаш имобилайзер или да ми сменяш капачка ?" той ми се оправдава "ама нали ви се обадих" !!! да, обади ми се , ама аз все пак мисля че има достатъчно мозък в кратуната си , за да махе първо имобилайзера( както лично му казах) и ако продължават проблемите, тогава да търси нататък. Но той нали е мнмого умен , сменил капачката и свещите( баз да съм го карал ) и хайде готово..и разбира се, абсолютно нищо не е свършил де факто ! Викам му "като уж си я оправил , да я беше пробвал как върви на бензин, на газ.." а той знаете ли какво изтърси ? няма да познаете никога !:-) - тоя същия разправя "ее, аз видях че има някакъв изпарител, ама отде да знам че вие карате на газ ?!" Оф, айде стига че пак избеснях !!!! Просто колеги, бягайте далече от тия мошеници !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

Стасе хем ги знаеш, и пак си се нахендрил при тях!Помниш защо смених на телевизора задните амортесьори - точно там юнаците ми извадиха графика, на която все едно единия го няма изобщо.Смених ги аз, с чисто нови Bilstein в гаранция, всичко точно, колата заспа на пътя. Но качвам я аз пак там, и излезе пак същата кофти графика, пак от същата страна амортесьора на 0На 0 им е машината, и акъла им е толкова!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Stass

Дето викаш и аз съм си за бой , ама викам поне като им дам точни инструкции, поне тях ще следват...а и събота вечер, трудно се намират сервизи..както и да е . Занапред ако ще и Бъдни вечер да е , пак нямя да ида там !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest raldo

На баща ми на Волвото(S60 D5-ДИЗЕЛ) след като го оставя за смяна на масло му се обаждат,че свещите били за смяна и той :Ок сменяйте ги.Дотук всичко ок,но при плащане забелязва,че пише на бележката-"смяна горивни свещи".Пита той какво точна са сменили и те:Как свещите на запалването.И той естествено побеснява.Е*ахти и нахалниците.Не са си направили поне труда да видят,че е дизел,поне да напишат подгряващи,а и с цялото си нахалство му дават 4(ЧЕТИРИ) кутийки с някакви свещи,които уж били старите да му покажат,колко зле са били.А колата е :Първо с 5(ПЕТ) цилиндъра и Второ ДИЗЕЛ.След това почват някави безумни обяснения и извинения от страна на някакъв който сигурно се води шеф на смяна или нещо подобно.Резултата-някаква бележка за безплатна смяна на масло при следващо посещение(все едно ще има такова)Та Стасе разбирам те напълно.Мисля,че не е лошо да се направи подобна тема отделно,където да се описват подобни некоректни сервизи,за да се избягват(естествено с точно обяснение защо,за да няма конкурентно оплюване примерно)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

Точно там съм ходил за тест на спирачки!Там ми изкараха колата че предна и задна дясна държат повече от левите.На всички други тестери на които съм ходил спирачките са без грижи пък вие си правете изводите...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest svetlio

Ооо, там отдавна вече не стъпвам! След 45(!) минутна "рутинна" смяна на акумулатор от 3 (да, трима), механици ли да ги нарека, не знам, в крайна сметка се оказа, че точно този модел акумулатор не става(по-висок е и не може да се сложи планката отгоре). Преди това убеждаване, че точно това е моя акумулатор - взимай го докато има... Хайде махай, връзвай стария пак. През цялото време се наслушах на какви ли не бисери и злостни коментари относно японските коли и Хонда в частност. А беше началото на декември - стууд ;) Е, мерси. Като не можете и ви мързи да работите другите ви виновни :santa: И такова отношение към клиента тцтц - нямат равни ;) Иначе на приказки големи, хехе ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iSpider

Само за смяна на гуми съм ходил там, иначе като ги видах какви екземпляри са повечето - не бих искал някой от тях да се ровичка под капака ... А относно коментарите за японските коли - един от тия се скъса да убеждава негов колега че това е английски модел Сивик (моята е EJ9 - 3 врати) и му разправяше че старата му била точно такава и от тогава "знаел".

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...