yanzzz 1 #1 Публикувано 6 Април, 2011 здравете на всички колеги.въпросът ми е следния:през студените месеци скоростомера ми превъртя скалата и застана малко преди 0.отворих го и върнах стрелката на 0,затворих го и всичко с него си беше ок,обаче се появи друг проблем със стрелката на горивото, като дадох на контакт стрелката отиде наи отгоре и там си остана при налични 5-6 литра гориво.отворих пак върнах я,но когато го слойих и дадох контакт пак се дигна на фул и там си седи.надявам се да има разрешение на проблема че много ме дразни.благодаря предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pumata_dp 12 #2 Отговорено 6 Април, 2011 Скъсал си намотките на бензиномера които са под циферблата най-вероятно от пренатягане на винтчетата отдолу 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
yanzzz 1 #3 Отговорено 6 Април, 2011 да колега сториха ми се лабави и ги затегнах малко а може ли да се запои или да си търся ново табло Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Doomwisher 164 #4 Отговорено 6 Април, 2011 Аз го имам същия проблем, само че ми се получава при излючен двигател! Когато запаля стрелката показва вярно!? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
J's Racing BB8 49 #5 Отговорено 6 Април, 2011 Да може да се запои но е много финна работата.Като извадиш уреда(свалят се и стрелките,и циферблата.)от долу има 4 крачета-3 с намотки и 1 без.На едното краче бяха 2 жички който бяха прекъснати.запоих ги и сичко си е точно.Но сега стрелката се движи малко по бавно.При мен се получи с температурата но няма значение,те са едни и същи далаверите вътре. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
yanzzz 1 #6 Отговорено 6 Април, 2011 благодаря колегиутре 6те се опитам да я запоя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Felix 13 #7 Отговорено 6 Април, 2011 еххх.... де да седеше и моята на пълен резервоар постоянно ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове