pikaso906 168 #1 Публикувано 6 Април, 2011 (Редактирано) Колеги както всеки прелЮд така и моито бебче му овисна шофьорската врата.Някъде четох ,че се регулира,но как става? Редактирано 6 Април, 2011 от Трънчо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stasko0o 12 #2 Отговорено 6 Април, 2011 Абе колега аз наскоро си свалях вратата на прелюда и да ти кажа за регулиране нищо не видях пробвай да разхлабиш пантите и да ги натегнеш наново Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pikaso906 168 #3 Отговорено 6 Април, 2011 Мерси много колега. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
The end 2 #4 Отговорено 6 Април, 2011 Колега получили се с повдигане от пантите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pikaso906 168 #5 Отговорено 7 Април, 2011 (Редактирано) Стана ,ама стана и голям проблем колата се заклиучи ,а клиучовете са вътре.Колега стаск0о може ли да ми ослужиш с твоя клиуч или някои с прелиуд 4ген.от софия да ми ослужи да мога да я отклиуча. п.п.Нямам буквата преди 'я' и за това не я пиша. Редактирано 7 Април, 2011 от pikaso906 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pikaso906 168 #6 Отговорено 7 Април, 2011 Оправихме работата та сега по темата.Не става с болтовете то от самите панти нещо е увиснало.Мъчих я развалих я повече така та трябваше да я оправям.Това не е начина явно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
The end 2 #7 Отговорено 7 Април, 2011 Ако вземеш нови панти? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
accord2_2 3 #8 Отговорено 7 Април, 2011 ако вземе нови панти според мен би трябвало да стане... това е стандартен дефект на много от двувратите коли че даже и на някои четириврати пробвай с нови панти Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pikaso906 168 #9 Отговорено 7 Април, 2011 За сега не са чак толкова увиснали ,но по-натам ще си взема панти тип ламбо.Няма да увисват вратите и ще е супер яко. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове