Guest mihho #1 Публикувано 22 Май, 2006 Искам да изразя и споделя с вас радоста си от това че най после завърших след като се борих с една учителка доста време да не ме оставя на изпит 12-ти клас...и ето че бог ми помогна и аз ЗАВЪРШИХ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest V-tec #2 Отговорено 22 Май, 2006 Честито Мihho жив и здрав и успех живота е пред теб Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Tino #3 Отговорено 22 Май, 2006 Искам да изразя и споделя с вас радоста си от това че най после завърших след като се борих с една учителка доста време да не ме оставя на изпит 12-ти клас...и ето че бог ми помогна и аз ЗАВЪРШИХ <{POST_SNAPBACK}> Михо честито , да си се изкефиш тотално тези 2 месеца , че след това почва една мъчилка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest iceman1234 #4 Отговорено 22 Май, 2006 Браво човек, жив и здрав. Другото Тино го каза! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest joro_bul #5 Отговорено 22 Май, 2006 ми кат си купи Хонда и даскалката те аресе честито и усех в трудния живот Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest gena_g #6 Отговорено 22 Май, 2006 Честито братле нека и за напред се така се справяш с трудностите в живота Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest atanasbe #7 Отговорено 22 Май, 2006 браво гедаи да стенеш студент че иначе в родната казарма Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen #8 Отговорено 22 Май, 2006 браво майна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest da6kata #9 Отговорено 22 Май, 2006 честито то дали и аз ша завърша Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Pi4a_stz^ #10 Отговорено 22 Май, 2006 И аз завърших най на края сега ша фащам работа да искарвам кобилки за хонделка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest mihho #11 Отговорено 22 Май, 2006 Мнооого ви благодаря на всички ........хммм...лошото е че съм на ясно какво ме очаква от сега нататъка ...но доброто е че знам какво тряя да направя за да успея ....ааа за трудностите ...ми досега с всичко съм са справил...може да успея занапред .....е довечера ше прасна една ракия и за Хонделите п.п.Бате Жоро тя почна да завижда яко като си купих хонда щото се вози на трабант п.п.атанасе да не чувам такива думи започващи с каза...... п.п.Пича Стз ее батенце имаш голям стимул тогава да се сцепваш от бачкане Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Pepe #12 Отговорено 22 Май, 2006 Честито,да се похвалиш след 3 месеца, че си станал студент Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #13 Отговорено 22 Май, 2006 ха честито и наздраве Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Renzo_80 #14 Отговорено 23 Май, 2006 Честито и от мен,наздраве Пожелавамти с лекота да се справяш с трудностите в живота! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest atanasbe #15 Отговорено 23 Май, 2006 (Редактирано) тя казармата не толкова страшна въпроса е да влезнеш един път после свикваш като при педалите зора е първия път не бе сериозно успехи в живота и безаварийни километри с хонделата Редактирано 23 Май, 2006 от atanasbe Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Pi4a_stz^ #16 Отговорено 23 Май, 2006 Mihho не знаеш колко си прав и честито мн успехи в живота!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest shestia #17 Отговорено 23 Май, 2006 Айде честито и от мене, да си жив и здрав, а между другото то сега да знаеш бате че празнуваш края на безгрижието , а то това що за празник е?! И все пак дано занапред се справяш и буташ здраво напред в живота. Като за начало първото нещо което може да направиш е да минеш през центъра на София, на попа, мисля че там още се правят подписки да падне казармата от 2007. Аз лично не се подписвам щото вече съм се натаковал здраво , но то пък и това не е голема работа, така че да не ти пука. Наздраве! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest didone #18 Отговорено 24 Май, 2006 (Редактирано) честитокога е абитюрентския а ако е минал дай да видим къв си костюмар много успехи Редактирано 24 Май, 2006 от didone Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest mihho #19 Отговорено 25 Май, 2006 честито кога е абитюрентския а ако е минал дай да видим къв си костюмар много успехи <{POST_SNAPBACK}> неска е бала...напрао ни ми се мисли ....ако успея да оцелея утре ще постна една две снимчици как съм бил ...иначе ще съм мнооооу тежък Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Diado Mraz #20 Отговорено 25 Май, 2006 (Редактирано) Хайде да си изкараш страхотно и знай, че само веднъж се случва човек да завърши средно Редактирано 25 Май, 2006 от Diado Mraz Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest mihho #21 Отговорено 31 Май, 2006 Реших малко да покажа как съм изкарал...след като мина всичко и море и всичко...ето малко снимки как изглеждах на бала Ето мееееееее ТУКА С ДАМАТА НА БАЛА МИ ТУКА С МОЙТА ЛЮБОВ КОЯТО МНОГО ИСКАХ ДА МИ Е ДАМА НА БАЛА НО НЕ СТАНА Ето тука има и още някой снимки който не ме мързеше да смалявам СНИМКИИИИИИИ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Magnum #22 Отговорено 1 Юни, 2006 какви сте ми сладичкииии!абе много готини мацки се лепят по хондаджиите нещо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ASRACING #23 Отговорено 1 Юни, 2006 Реших малко да покажа как съм изкарал...след като мина всичко и море и всичко...ето малко снимки как изглеждах на бала Ето мееееееее ТУКА С ДАМАТА НА БАЛА МИ ТУКА С МОЙТА ЛЮБОВ КОЯТО МНОГО ИСКАХ ДА МИ Е ДАМА НА БАЛА НО НЕ СТАНА Ето тука има и още някой снимки който не ме мързеше да смалявам СНИМКИИИИИИИ <{POST_SNAPBACK}> Абе за мене няма ли да помислиш,нещо свободно това-онова. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ~P[e]Tko~ #24 Отговорено 1 Юни, 2006 Браво Mihho честито братле жив и здрав за си и все ХОНДА да караш Аз пък тази година бях на бала на НЕО,това беше продължението на МАТРИЦАТА Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest mihho #25 Отговорено 1 Юни, 2006 какви сте ми сладичкииии! абе много готини мацки се лепят по хондаджиите нещо <{POST_SNAPBACK}> Абе те се лепят...но засега има само 1 достойна да се вози на Хонда...все пак и тя кара хонда ама скутер Аз пък тази година бях на бала на НЕО,това беше продължението на МАТРИЦАТА matrix.gifабе така като гледам сте били в продължението на ПияницатаАбе за мене няма ли да помислиш,нещо свободно това-онова.има бре колко искаш не си казал не съм ти докарал Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 1net #26 Отговорено 2 Юни, 2006 какви сте ми сладичкииии! абе много готини мацки се лепят по хондаджиите нещо <{POST_SNAPBACK}> ... каза дъртото аааа михо, много ти тича костюмчето и цайсите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest benji_crx #27 Отговорено 2 Юни, 2006 какви сте ми сладичкииии! абе много готини мацки се лепят по хондаджиите нещо <{POST_SNAPBACK}> ... каза дъртото аааа михо, много ти тича костюмчето и цайсите <{POST_SNAPBACK}> и русата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове