Jump to content
Guest Civic*6

MOTUL 6100

Recommended Posts

Guest Civic*6

Решил съм да сменя маслото на двигателя и скоростната кутия с Motul 6100 10W40. Във Варна имало официален представител на Motul някъде около Военна болница- да не продава менте? Има ли някой, който да си е купувал оттам?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest cls
Отговорено (Редактирано)

Звънни на "Проспийд" в София и ги питай кой им е дистрибутор за Варна.По принцип те са официален дистрибутор за България,но може да се е появил и друг.Телефони може да вземеш от ТУКУспех!

Редактирано от cls

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest THUNDER

...Във Варна имало официален представител на Motul някъде около Военна болница- да не продава  менте? Има ли някой, който да си е купувал оттам?

<{POST_SNAPBACK}>

Здравей :unsure: !

Аз съм купувал от въпросното място масло за 4 /словом: четири/ мои коли и не съм имал НИКАКВИ проблеми :unsure: - идвайки от Вятърна мелница, посока Военна болница, вдясно от пътя има вулканизатор + продажба на масла и части /държи го рали състезател, мисля в момент кара Сеат Ибиза/.

MOTUL е страхотно масло - няма да съжаляваш!

Успех :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside

Решил съм да сменя маслото на двигателя и скоростната кутия с Motul 6100 10W40. Във Варна имало официален представител на Motul някъде около Военна болница- да не продава  менте? Има ли някой, който да си е купувал оттам?

<{POST_SNAPBACK}>

При мен ми се струва, че това масло не е за мен въпреки че го хвалят и затова се взех такова :unsure: Не съм доволен от работата на двигатиля, но това може и да не е от маслото :unsure: Само казвам как е при мен

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

държи го рали състезател, мисля в момент кара Сеат Ибиза

Вили от как напусна клуба си назад...Данчо вече кара Type R :blink: А иначе си прав там е мястото за Мотул във Варна.Данчо го взема директно от Проспийд :o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest THUNDER

Вили от как напусна клуба си назад...Данчо вече кара Type R :( А иначе си прав там е мястото за Мотул във Варна.Данчо го взема директно от Проспийд :lol:

<{POST_SNAPBACK}>

Яяя - ами да му е честита тогава :lol: !!

Верно, че от октомври 2005-та не съм ходил там /сложих Castrol TXT на купе-то.../, а и тогава помня, че Ибиза-та беше строшила кутия на кръг от Републиканското :huh: . Явно е дошъл момента, БРАВО на него :lol: !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...