pikaso906 168 #1 Публикувано 4 Април, 2011 Увиснала ми е лявата част на бронята и седи грозно.Днеска гледах за болтове къде и как се захваща да опитвам да стягам но не видях къде са.Моля някои да ми каже,че ми се струва,че се свлича (дано да греша). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
The end 2 #2 Отговорено 4 Април, 2011 Здравей мисля че под фаровете има болтове. А бронята като се сваля знам Че се сваля с цялото желязо зад нея Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pikaso906 168 #3 Отговорено 4 Април, 2011 Няма да я свалям,надявам се да не трябва да свалям йелезата краи нея само за да я затегна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sCoff 38 #4 Отговорено 4 Април, 2011 111 post. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pikaso906 168 #5 Отговорено 4 Април, 2011 111 post.Мерси колега дано само да се разхлабило и да иска затягане.Ще го погледна. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове