Jump to content
Guest edikoisi

метан vs газ

Recommended Posts

Guest edikoisi

Със сигирност няма да си сложа на хондата но ми е интересно каква е разликата и кое скапва повече мотора и защо?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

и двета са евтини но гадни :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Policman

Със сигирност няма да си сложа на хондата но ми е интересно каква е разликата и кое скапва повече мотора и защо?

<{POST_SNAPBACK}>

Да наистина газта е.:D ва май...та на колата и по-точно,шарнири,втулки,гуми и всичко останало от каране :P .Моята Хонда Сивик я карам вече 3г. и съм и навъртял около 40хил. и още я чакам да се скапе,но ;) много е здрава,мотора е д15б2 :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

Да наистина газта е.:D ва май...та на колата и по-точно,шарнири,втулки,гуми и всичко останало от каране :P

<{POST_SNAPBACK}>

това беше най-точното определение за проблемите при газта, евала! ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Policman

Да наистина газта е.:D ва май...та на колата и по-точно,шарнири,втулки,гуми и всичко останало от каране :D

<{POST_SNAPBACK}>

това беше най-точното определение за проблемите при газта, евала! :D

<{POST_SNAPBACK}>

М-м-м да,благодаря :) При разход 6/100 газ извън града и 8-10л. в града смятам,че не бих заменил агу-то за нищо на този етап ;) Даже от икономиите си купих и црх :lol: ,но той се кара само с 98октана от Лукойл :wub::lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest slus4o

Да наистина газта е.:D ва май...та на колата и по-точно,шарнири,втулки,гуми и всичко останало от каране :lol:

<{POST_SNAPBACK}>

Човече с това изказване закопа всите анти-фенове :) на АГУ-то :wub::D

............при разход 6/100 газ извън града и 8-10л........

<{POST_SNAPBACK}>

Можеш ли да ми кажеш каде си си слагал АГУ-то :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest edikoisi

метан vs газ ????

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest zmeq

незнам дали е закопал някой ама аз вече 2ра хонда на газ карам 9градско 7 изванградско никакви проблеми, а баща ми от 6 години кара тапа голф2 на газ пак без проблеми,газта си е далаверка на този етап

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside

Аз не знам за какво са ви коли. Има толкова евтини колелета на Метро, за 200лв с дискови спирачки + 24 скорости и алуминиево шаси. И най-хубавото не им трябва нито газ, нито метан, че и нито бензин. Само малко да се смазва веригата, че да не скърца :D И този разход е за градско и извънградско!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

е за 200 лв дискови спирачки и алуминиево шаси, малко ще почакашпък и много кепабчета горят тея ППС-та

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ceko

Карам моята d15b2 на метан и вече >25 000км и общо взето съм доволен. Не съм карал на газ, така че не мога да направя сравнение. Обаче ако караш повечко каквото и да се скапва по двигателя като си направиш една проста сметка, ще установих, че със спестените парички за 1-2 години ще мога да си сменя целия двигател или колата направо. Иначе вярно не върви, ама то не може и така и така... Общо взето повечко разходи има за гуми, масла, по ходовата част - все консумативи в следствие на малко повечкото навъртяни км :cool: Ако има нещо друго, с което мога да помогна питай.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside

е за 200 лв дискови спирачки и алуминиево шаси, малко ще почакаш

пък и много кепабчета горят тея ППС-та

<{POST_SNAPBACK}>

Хехе за кебапчетата съм съгласен ама все пак аз ги обичкам :lol: Иначе 240 с ДДС и си имаш такова наистина :lol:

Просто не съм фен на тези горива, които се коментират тук. Може би след 30 години. Дотогава мин. октан 95 :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest svetoslavned

И аз съм доволен от газтта на първата Хонда и сложих АГУ малко със страх ,но после се родих не че съм спестил пари просто се возех 2 пъти повече.И сега карам на газ и нямам никакви проблеми двигатела ми е Д15Б2 :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...