Jump to content
Guest Patrik

помагайте

Recommended Posts

Guest Patrik

съклубари :D спешно се нуждая от палатка за събота и неделяако някой може да помогне, нека да ми помогне :D ше се черпим после :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

съклубари :D спешно се нуждая от палатка за събота и неделяако някой може да помогне, нека да ми помогне :D ше се черпим после ;)

Мога да ти услужа с моята палатка, ама ще ме кара до Пловдив за уикенда, не става ;)Пък и козирката и нещо не държи напоследък, трябва да я подпираш със подръчни средства. Иначе за 2ма е идеална, сваляш задните седалки и си спиш като пич, може и матрак да се сложи отгоре им, гъзарията е на МАХ тогава! Особено както съм с омекнали амортесьори, няма да ти друса:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Patrik

твойта е много маркова :)) - Хонда аз търся по куча марка :D то и мойта може да стане ама съм без нея - щом съм с колелото и ще пробвам да мина през срещата във Врацаи Калин ще е с велосипед :rolleyes: ако не ти е казал

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest jamie

съклубари :rolleyes: спешно се нуждая от палатка за събота и неделяако някой може да помогне, нека да ми помогне :) ше се черпим после :D

Само спален чувал имам братко....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest japan

Ако не беше точно тази седмица...Защото и аз ще я ползвам през почивните дни.Малко off-topic /ако прецени Виктор може да го изтрие/Между другото продавам я...Camper Dome 2+ е модела...ето малко данни ощедвуслойна, ваншния слой е обработен за max отразияване на сланчевите лъчи/като алуминиево фолио/фибростаклени рейкиразмер на пода 1.9х2.0 метра тегло ~3.2кг довечера ще я меря.цена 50% от магазинната

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Vaso

съклубари :) спешно се нуждая от палатка за събота и неделя

Чета и си викам да ти помогна ама нямам :D Пък не съм и имал , а то си е готино да задимиш на някъде и да опънеш палатката пък да си направиш една скаричка да метнеш една после още една... биричка е това е вече друго :rolleyes::DОпа замечтах се, а работа ме чака.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest M_TYPE

Мноо искам да ти помогна но не мога много съм дале4е от вас но и на мене 6те ми трябва за 18-20 юни когато 6те е ралито 6те спя на Белмекен :) и какато каза колегата по горе скари бири и големи хитрувни 6те има :D:D:D:rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...