Guest Patrik #1 Публикувано 20 Май, 2004 съклубари спешно се нуждая от палатка за събота и неделяако някой може да помогне, нека да ми помогне ше се черпим после Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Magnum #2 Отговорено 20 Май, 2004 съклубари спешно се нуждая от палатка за събота и неделяако някой може да помогне, нека да ми помогне ше се черпим после Мога да ти услужа с моята палатка, ама ще ме кара до Пловдив за уикенда, не става Пък и козирката и нещо не държи напоследък, трябва да я подпираш със подръчни средства. Иначе за 2ма е идеална, сваляш задните седалки и си спиш като пич, може и матрак да се сложи отгоре им, гъзарията е на МАХ тогава! Особено както съм с омекнали амортесьори, няма да ти друса Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Patrik #3 Отговорено 20 Май, 2004 твойта е много маркова ) - Хонда аз търся по куча марка то и мойта може да стане ама съм без нея - щом съм с колелото и ще пробвам да мина през срещата във Врацаи Калин ще е с велосипед ако не ти е казал Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest jamie #4 Отговорено 20 Май, 2004 съклубари спешно се нуждая от палатка за събота и неделяако някой може да помогне, нека да ми помогне ше се черпим после Само спален чувал имам братко.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest japan #5 Отговорено 20 Май, 2004 Ако не беше точно тази седмица...Защото и аз ще я ползвам през почивните дни.Малко off-topic /ако прецени Виктор може да го изтрие/Между другото продавам я...Camper Dome 2+ е модела...ето малко данни ощедвуслойна, ваншния слой е обработен за max отразияване на сланчевите лъчи/като алуминиево фолио/фибростаклени рейкиразмер на пода 1.9х2.0 метра тегло ~3.2кг довечера ще я меря.цена 50% от магазинната Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Vaso #6 Отговорено 20 Май, 2004 съклубари спешно се нуждая от палатка за събота и неделя Чета и си викам да ти помогна ама нямам Пък не съм и имал , а то си е готино да задимиш на някъде и да опънеш палатката пък да си направиш една скаричка да метнеш една после още една... биричка е това е вече друго Опа замечтах се, а работа ме чака. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest M_TYPE #7 Отговорено 20 Май, 2004 Мноо искам да ти помогна но не мога много съм дале4е от вас но и на мене 6те ми трябва за 18-20 юни когато 6те е ралито 6те спя на Белмекен и какато каза колегата по горе скари бири и големи хитрувни 6те има Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове