B E X 3 M 979 #1 Публикувано 3 Април, 2011 здравейте колеги искам да ви попитам какво трябва да направя за да се поотпуши малко моята d15z1.другата неделя ще отварям двигателчето да видя какво му е положението и да му сменя сегментите.Ще има ли ефект ако му сложа друг изпускателен колектор.дочух че от 1.6 ставали с малко преправяне.какво ще ме посъветвате да сложа на мястото на стоковия.след това съм решил да махна всички тезонаторни гарнета и до края да е една тръба на 50мм.крайното ми гърне е REMUS HARDLINE.Има K,N външен филтър,но все още съм с градинарския маркуч от него до дросела.Има ли смисъл от смяната на дросел и всмукателен колектор?Колко кончета могат да се вдигнат ако понаправя изпускателната система.и последен въпрос-какво трябва да направя за да разкарам тая гадна 5-жична ламбда сонда от колата ми и отзад да не смърди на бензин като я изръчкам.благодаря ви предварително.и моля ви без коментари вземи си нещо по мощно.решил съм да правя икономика Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове