Jump to content
Guest BOSTONIAN

възстановяване на броня,къде?

Recommended Posts

Guest BOSTONIAN

Поздрави на всички любители на Хонда.Тъй като в категория"Купува,продава" съм обявил,че търся предна броня за англичанка след 98г.,а срещам затруднения с това,то някой знае ли къде в София възстановяват качествено брони?!Благодаря предварително. :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dj_mi6o
Отговорено (Редактирано)

Всеки автотенекиджия ако има желание може да ти оправи бронята!Дослагват се пар4ета,....абе прави се и не ли4и, мойта броня отзад е рязана и е дослагван модул за номера и не ли4и грам.Сорри 4е си дале4 от Видин (а за 2 дни по 2 4аса да отдела и ще я изям твойта броне.Стига да не е раздробена на 100 пар4ета!

Редактирано от dj_mi6o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BOSTONIAN

Проблема в бронята е че липсва около 30см.,цялата лява извивка.Предполагам,че трябва да се излее цялата тази част.Ако някой знае такъв майстор и е имал същия проблем,нека да сподели. :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest petar

Отиди на ул."Свети Наум",преди светофара с "Милин камък",от ляво има едни момчета и добре работят.Ще ти свършат работа.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Martinez

Да, наистина са много добри, но и цените им не са ниски. На мен за оправяне на задната броня, която не е счупена, просто е спукана + боя ми искат 180 лв без ДДС

Отиди на ул."Свети Наум",преди светофара с "Милин камък",от ляво има едни момчета и добре работят.Ще ти свършат работа.

<{POST_SNAPBACK}>

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest atanasbe
Отговорено (Редактирано)
http://www.martyltd.com/виж по добре тук за нова малко са ментета ама иначе са много тънки цени за въстановяването ще ти земат повече пари от колкото за нова тайванска Редактирано от atanasbe

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BOSTONIAN

Оказа се,че и в тази фирма няма.Ще проверя при момчетата,които ми препоръчахте,но ми се струва,че ще искат да ми вземат доста парици. :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Martinez

Гарнация, но все пак успех ;)

И кажи после колко ти искаха

Оказа се,че и в тази фирма няма.Ще проверя при момчетата,които ми препоръчахте,но ми се струва,че ще искат да ми вземат доста парици. :santa:

<{POST_SNAPBACK}>

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BOSTONIAN

Даа,едва днес ми остана малко време,та отидох до въпросния сервиз на "Св.Наум"Шефа им беще много свестен и ми обясни,че при липсата на такова голямо парче от бронята било невъзможно да се възстанови същата и че тези които се опитвали,го правели с епоксидна смола,която цитирам"се разпадала при първото запалване"Съгласен беше да прави бронята само ако му предоставя остатъка,а,аз нямам такъв.Не знам защо се отказа,чувал съм,че наистина възстановяват,да ли с епоксидна или с изливане не знам,но маи отива към купуване от "Бултрако",а там забележете е 870 лева.Другия вариант е стара счупена,та ако някои има нека се обади,ще му предложа добра цена. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest edikoisi

ще разпитам по моргите утре ако имаш снимка на колата или поне на бронята ще ми помогне

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...