JoroP. 8 #1 Публикувано 2 Април, 2011 (Редактирано) Въпроса ми е къде във Варна могат да ми направят с карбонов плат детайли от интериора ,общо взето дребни работи като пласмаси около CD, около дръжки и др. подобни.Предварително мерси на колегите и поздрави.п.п.Не знам дали темата е за тук ,ако не да се премести. Редактирано 2 Април, 2011 от JoroP. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mcc 5 #2 Отговорено 3 Април, 2011 В тунинг.бг има тема на едно момче,което ги прави тези неща трябва да му пратиш детайла,примерно с Еконт той ще ти го направи и прати обратно.Виждал съм негови работи и добре се справя,а във Варна чесно да ти кажа нямам идея,тук проблема е самият плат трудно ще намериш такава плетка,понеже аз съм търсил. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
FuckHonda 20 #3 Отговорено 14 Май, 2011 http://miro-folio.com/ няма грешка човека Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JoroP. 8 #4 Отговорено 15 Май, 2011 Колега не се заяждам но първо прави разлика между карбонов плат (демек с този плат се правят истински карбонови елементи),а не карбоново фолио.А поради това че не можах да намеря някой да се занимава с плат сам си направих елементите с така нареченото карбоново фолио и добре се получи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ven_88 0 #5 Отговорено 22 Май, 2011 Колега, би ли качил няколко снимки да видим за кво става въпрос!? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JoroP. 8 #6 Отговорено 22 Май, 2011 Да разбирам че искаш да кача снимки на елементите които съм правил със карбоновото фолио ли колега. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове