Jump to content
Guest Martinez

Класация за най-надеждни коли

Recommended Posts

Guest Martinez

Във вчерашния 24 часа има публикувана класация от британската компания Warranty Direct за най-надеждни коли, която се основава на индекс получен от количество на повредите и средна стойност на ремонта на дадения автомобил. Средната възраст на тестваните автомобили е 5 години и 80 000 км. пробег.1. Mazda 2. Ford 3. HondaФорд са на второ място, защото средната цена на ремонт е 300 евро, а на Мазда и Хонда съответно 400 и 407 евро.11. Мercedes12. VW16. BMW18. Audi

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Vaso

Във вчерашния 24 часа има публикувана класация от британската компания Warranty Direct за най-надеждни коли, която се основава на индекс получен от количество на повредите и средна стойност на ремонта на дадения автомобил. Средната възраст на тестваните автомобили е 5 години и 80 000 км. пробег.1. Mazda 2. Ford 3. HondaФорд са на второ място, защото средната цена на ремонт е 300 евро, а на Мазда и Хонда съответно 400 и 407 евро.11. Мercedes12. VW16. BMW18. Audi

Нещо неуместен ми се вижда този Форд там ама щом хората са казали хаааайде :D Японеца си е японец :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

Форд са на второ място, защото средната цена на ремонт е 300 евро, а на Мазда и Хонда съответно 400 и 407 евро.

Карал съм и Форд - там частите са изкуствено много скъпи, просто Ford Motors Company печелят повече от части, отколкото от автомобили, такава им е политиката. А Мазда = Форд, така че тази класация показва колко може да им се вярва на тези изследвания. Просто винаги пишат, че ТОВА Е ЦЕНАТА на ремонтите, но после излиза, че не включват всички ремонти, че включват примерно само фирмени сервизи и гаранционни автомобили, и т.н. и т.н. - все изкривяващи реалната картина (ако има такава) фактори.За мен истината е, че за нормалният клиент няма разлика каква кола кара, каква кола си купува. Щом даденият производител е още на пазара, значи има защо да му се купуват колите и до в достатъчен тираж, има доволни хора от тази марка, които пак купуват от нея, и т.н.Те Москвич защо фалираха?Според мен е много по-важно състоянието на колата, отколкото марката. Друг въпрос, че на 17 години една хонда е в много по-добро състояние от един Форд. Но и цената и е такава - просто пазар!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Martinez

Ako бяхте обърнали внимание на тази тема мисля повечко щяхте се изкефите Пътят Към Европа или стр.3/Общи дискусии :D

Много добре си спомням темата. Мисля , че тази класация просто е едно продължение... :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Mark Antoniy

Колко от вас са карали форд или хонда след 2002г.производство при това за 80 000км.???? наще любимки са на по над 10 г.! Ако сравняваме тях спрямо другите и връстнички, класацията е ясна /според изследване на фен клуб хонда/ :rolleyes: /Е, за новите може и да е така! Имайки в предвид, че хонда я правят и в турция, коя ли са взели за пример! Най вероятно английския варянт! Едвали са взели японски или американски! А да не говорим ,че тойота ,всичко е испания и т.н. и въобще не е на качеството на японците! А фордовете ако не са от турция а са от германия ?? За 80 000 км. кви ремонти ще се правят толкова! Не говорим за дачия или турските рендета, които са под всякаква критика! На 40 хиляди ,предница/ накрайници и шарнири/! А питам аз това ренде турското каде ще е в класацията???? Няма кво да ми ги сравняват!!!!Това което е на нашият пазар е далеч от идеята на производителя, специално за тойота и рено!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest japan
http://za.ru/show_article.pl?ida=19707ей тук са таблиците на ADAC за 2003 година за кой модел коя година толкова и толкова повредимного добра информация. Но това е все пак за Германия и техните патища всеки пазар си има особености.Honda е много добре а Тойота е номер 1Относно МАзда и Форд....Форд само са ги купили ..моделите на Мазда да си все още мазда т.е разработката е 100% мазда ...няма общи компоненти сас Форд.. и т.н.Мазда 6 е толкова успешна в САЩ че Форд искат да правят на база шасито и Миниван и други модели...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

моделите на Мазда да си все още мазда т.е разработката е 100% мазда ...няма общи компоненти сас Форд.. и т.н.Мазда 6...

До колкото на Мен ми е известно, Мазда 6 е разработена на една и съща - обща платформа с Форд Мондео и Jaguar X-Type :) , та.....Няма значение де :D:rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BOGIE

http://za.ru/show_article.pl?ida=19707ей тук са таблиците на ADAC за 2003 година за кой модел коя година толкова и толкова повредимного добра информация. Но това е все пак за Германия и техните патища всеки пазар си има особености.Honda е много добре а Тойота е номер 1Относно МАзда и Форд....Форд само са ги купили ..моделите на Мазда да си все още мазда т.е разработката е 100% мазда ...няма общи компоненти сас Форд.. и т.н.Мазда 6 е толкова успешна в САЩ че Форд искат да правят на база шасито и Миниван и други модели...

Тук много грешиш приятелю Мазда = Форд не Обратното има иако форд компоненти в маздите

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Vaso
Отговорено (Редактирано)

За мен истината е, че за нормалният клиент няма разлика каква кола кара, каква кола си купува. Щом даденият производител е още на пазара, значи има защо да му се купуват колите и до в достатъчен тираж, има доволни хора от тази марка, които пак купуват от нея, и т.н.Те Москвич защо фалираха?Според мен е много по-важно състоянието на колата, отколкото марката. Друг въпрос, че на 17 години една хонда е в много по-добро състояние от един Форд. Но и цената и е такава - просто пазар!

:D:) Прав си братле.Вярно има и американски (т.е. баш американските) Фордове които са далеч по- читави, но за нас са с безбожно скъпи части. А тук ги няма. :D Ама нали занаете приказката за най хубавата кола:1. Служебната. :rolleyes: 2. Новата. :D 3. Моята.Естествено, няма начин, е каааак бее и т.н. :D:D Редактирано от Vaso

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...