Wolfcry 74 #1 Публикувано 1 Април, 2011 Много време и къде ли не търсих снимки на ег сивик, боядисан в черно и бяло ( не например бяла база с черен капак и таван, а цялостно черно-бяло изпълнение )Ако някой има или може да ми намери някакви такива снимки, моля да ги пусне в тази тема. Мерси. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gaze.bg 146 #2 Отговорено 1 Април, 2011 (Редактирано) Колега това са вариантите в моята колекция, които отговарят на изискванията ти. Дано съм бил полезен. Редактирано 1 Април, 2011 от Gaze.bg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #3 Отговорено 1 Април, 2011 Уолфито сигурно пита за тази от 2:46(с бялата муцуна) http://vbox7.com/play:8b02289e Пича имаше тема ама дали я изтриха не знам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Player101 383 #4 Отговорено 1 Април, 2011 Стои си http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=48511 . На мен обаче малко не ми е ясно какво ще рече "цялостно" ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wolfcry 74 #5 Отговорено 6 Април, 2011 Благодаря много Проектът вече е изготвен и скоро колата излиза от "бокса" с изцяло нова черно-бяло-сива визия и миниатюрно суапче към пълен инж от а6. За съжаление, поради непредвидени обстоятелства, црх-овия двигател остана в канала Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #6 Отговорено 6 Април, 2011 Ей, какви работи таманиш и не си казал ? а ? Я казвай бързо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gaze.bg 146 #7 Отговорено 6 Април, 2011 Ще чакаме снимки тогава :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wolfcry 74 #8 Отговорено 6 Април, 2011 Ще пусна снимков МАТРИАЛ до седмица-две Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
miroslav_stoev 1 #9 Отговорено 6 Април, 2011 Нямам търпение да вида за какво става въпрос Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wolfcry 74 #10 Отговорено 28 Април, 2011 Идва, идва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MissCaprice 37 #11 Отговорено 28 Април, 2011 Ееее защо не си остави сивичето черно? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wolfcry 74 #12 Отговорено 28 Април, 2011 Винаги съм искал да направя черно-бяла комбинация и сега имах възможност. Вероятно не на всички ще се хареса, но важното е, че на мен ще ми хареса Ще пусна темата тия дни Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове