Jump to content
Guest d15b2

Предложение за нов раздел

Recommended Posts

Guest d15b2

Понеже и тук има ентусиасти на тема тунинг, та предложението ми е да направим нов раздел във форума посветен на тази тема, естествено пак само за хонда.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

Когато пусках форума миналата година, имаше големи разправии какви категории и подфоруми да съдържа. Първоначалният план беше толкова усложнен, че форумът на bmw бледнееше пред него. :D След известни препирни, прилагане на доказателства и здрав разум, постепенно махахме и махахме, докато не остана това, което е сега. Опитай се да се позамислиш какво практически ще има в тоя подфорум - всеки ще изравя и поства снимки на чуждоземски разкрасени/загрозени коли и sand0 ще рекламира разни работи, които гледа в интернет и твърди, че може да ни продаде. Аре нема нужда. :D Да не говорим, че подфорумът "Хонда спорт" е замислен и за тунинг приказки, друг е въпросът, че май никой не му е прочел описанието досега. :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest d15b2

мда донякъде си прав, макар че има доста теми във техническия форум които могат да бъдат в този, най-добър пример е за въздушните филтри.... но все пак това е сам опредложение. Вие решавате :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ombre

Подкрепям Виктор :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Iltcho

Подкрепям Виктор :D

Аз също!!!:D:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

Аз гласувах НЕне защото не ме кефи идеята. Но замислете се - колко дискусии се водят на тема 'тунинг', колко хора от нас ги разбират тези неща, и най-вече колко тунинговани коли виждаш на срещите? Не говоря за измити, изкърпени или изчукани коли, а наистина тунинговани.Тунинга е малко лапешка работа, според мен, а ние нали сме големи и сериозни хора тук ;)Като толкова те интересува, има си tuning.bg има и чуждоземски форуми, с доста идеи.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest jamie

Понеже и тук има ентусиасти на тема тунинг, та предложението ми е да направим нов раздел във форума посветен на тази тема, естествено пак само за хонда.

Не е излишен но е толкова малък че спокойно може да се пише в ТЕХНИЧЕСКИ или СПОРТ разделите (както е и сега).

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest popa_s_laptopa

Добре де, каква ни е файдата от такъв раздел - ако става дума за тунинг по мотори (чипове, филтри) - тия неща си ги пишем в теническите въпроси; иначе Виктор е прав - само ще си пускаме линкове или снимки от разни задокеански сайтове, което е предвидено да се прави в раздела Хонда спорт и даже е написано. А и колко коли с тунинг имаме в клуба?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest V-tec
Отговорено (Редактирано)

Аз гласувах НЕне защото не ме кефи идеята. Но замислете се - колко дискусии се водят на тема 'тунинг', колко хора от нас ги разбират тези неща, и най-вече колко тунинговани коли виждаш на срещите? Не говоря за измити, изкърпени или изчукани коли, а наистина тунинговани.Тунинга е малко лапешка работа, според мен, а ние нали сме големи и сериозни хора тук :DКато толкова те интересува, има си tuning.bg има и чуждоземски форуми, с доста идеи.

Ако обичаш Магнуме не обиждай така карачите на тунинговани автомобили това че не ти харесват си е твое мнение!а за лапешката работа просто :D как го измисли незнам.По отношение на темата съм :D Редактирано от V-tec

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest petrakiev

Az puk sym ZA i chte vi kaja zasto - v sofia znaete magazinite ot koito se kupuvat interesnite nechta, i kude da ti napravqt tova i onova za nas ot centralna bulgaria naprimer e malko tymna india kude i kakvo :D Davam wi primer - znaete li ot kude da si kupq i za kolko kristalni farove ( Angel Eyes ) za civic 92-95 g. 5 gen ?syvsema slu4aino otkrich za tqh v www.tuning-bg.com :D Za men ima smisyl ot tezi temi i ne mi govorete za olegnali hora i 4e ne sa razkraseni beb4etata chtoto po snimkite ot srechtata ne vidqch edna kola da e bez gjanti 15 a mai kolite ne se prodawat s takiva :D i drugi drebni dataili, a chto se otnasq za otdelen razdel tova e drug vupros i spored men njama smisyl 4ak tolkova da se uslojnqwat nechtata w foruma, dano da ne sym zasegnal nqkogo. Ama nie w provansa sme syvsem na tumno - daje nai drebnoto - lepenki na kluba nikoi ne kaza kak da si nabavim :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest emko
Отговорено (Редактирано)

аз гласувах - НЕ има си тунинг форуми - tuning.bg напримера отделно мой да се засягат подобни теми в секцията Sport i Technical info.за мен секциите са добре измислени и реализирани.

Редактирано от emko

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest M_TYPE

И аз глсувах НЕ има достатъчно линкове за тази работа пък някой съклубар ако си тунингова колата винаги 6те си я покайе :D не мислите ли :D:D:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gena_g

АБЕ ЧЕСТНО КАЗАНО МАИ НАИСТИНА НЯМА НУЖДА ОТ ТВА НЕЩО - МАКАР ЧЕ ИДЕЯТА СИ Е ЕКСТРА - АМА ТВА Е ЧЕ ТУК НЯМА ДА СЕ ПИШЕ КОЙ ЗНАЕ КОЛКО - ДА НЕ СТАНЕ ТАКА ЧЕ САМО ДА СЪБИРА ПРАХ - МОЖЕ ТЕЗИ РАБОТИ ДА СЕ ПИШАТ В СПОРТА - И БЕЗ ДРУГО Е ТРЪГНАЛ ДА ПРАШАСВА, А ПЪК В ОБЩИТЕ ДИСКУСИЙ Е ЛУДНИЦА!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Mark Antoniy
Отговорено (Редактирано)

След дискусия с едно приателче решихме , че темата няма да се казва "ТУНИНГ" а "МЕЧТИ" !!!! Кажете ми къв тунинг ще си направите в БГ????Например аз ще си правия оптичен тунинг на колата ! Ще си махам кита от тенекийте!!!!Освен да ги кичим с китайски боклуци , кво можем да им направим!!!! Колко от нас могат да си направят изтински тунинг на двигателя???? Турбо например!Кво ще се изхвърлиш с 5000 лв. ли? за 15г. кола на стойност 2000 лв. или по-малко? Не ми се вярва! Оставете тоя раздел МЕЧТИ помеждудругото! Това е моето виждане!П.П. Мечтите са безплатни!

Редактирано от Mark Antoniy

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest jamie

След дискусия с едно приателче решихме , че темата няма да се казва "ТУНИНГ" а "МЕЧТИ" :rolleyes:! Кажете ми къв тунинг ще си направите в БГ????Например аз ще си правия оптичен тунинг на колата ! Ще си махам кита от тенекийте:)!Освен да ги кичим с китайски боклуци , кво можем да им направим:D! Колко от нас могат да си направят изтински тунинг на двигателя???? Турбо например!Кво ще се изхвърлиш с 5000 лв. ли? за 15г. кола на стойност 2000 лв. или по-малко? Не ми се вярва! Оставете тоя раздел МЕЧТИ помеждудругото! Това е моето виждане!П.П. Мечтите са безплатни!

5000 лв >> едно турбо.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

За 1000 си слагам...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

вие още малко и ще се скарате, не мога да разбера к'во има толкова ако става лесно защо не,а ако е трудно ще си го караме по старому.А доколкото тунинга аз съм на 33 и като видя кола направена и се радвам,радвам се и на сопственика защото си обича колата и се старае да я промени.И другото не можем да се чустваме виновни че сме се родили в България и финансите са ни по ограничени . :worthy: и пак че постигаме нещо

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest d15b7

ia mi obiasnete kak edno turbo struva 1000 kato reciklirane na staro struva 900 i kak staria ti kompiutar razbra che imash turbo i kak butalata ti stanaha s gorivna kamera za turbo i ako ne taina mi obiasni kak deferenciala ti otgovori na moshnosta ZABRAVETE za turboto daite da namerim titanovi k.valove i klapani po leki butala race PC i ni stiga posle shte si zabarkame edno dobro gorivo a spoilerite kato mahnat spiashtite policai i opraviat dupkite s tova temata tunin se izcherpva daite neshto po hitro

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

Читаво турбо мога да си намера за около 400лв, големи инжектори за около 200лв. До тук са около 600. Хеадърси имам. Електрониката ми с ремап няма проблеми до 1 атмосфера. Разкомпресирането ще стане с дебела гарнитура за тиквата която ще ми излезе около 30-50лв. Също ще ми трябва най-вероятно и по-яка бензинова помпа, интеркулер до 50-100лв 2-ра ръка и разни други глезории.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest jamie

Читаво турбо мога да си намера за около 400лв, големи инжектори за около 200лв. До тук са около 600. Хеадърси имам. Електрониката ми с ремап няма проблеми до 1 атмосфера. Разкомпресирането ще стане с дебела гарнитура за тиквата която ще ми излезе около 30-50лв. Също ще ми трябва най-вероятно и по-яка бензинова помпа, интеркулер до 50-100лв 2-ра ръка и разни други глезории.

Таз гарнитура ще те остави на 1-вия километър - ако е за такива парички :-)))И аз знам колко лесно се турбинира - НА ДУМИ ! Време е за дела а ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ombre

Желая успех :blink::blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

И аз знам колко лесно се турбинира - НА ДУМИ ! Време е за дела а ?

VTEC-а трудно се 'турбинирал' точно заради големите фази на високи обороти. Турбото обича по-малко застъпване на клапаните, за да не 'продухваш' сместта. Чета из нета, че не-VTEC моторите били по-удачни, особено ZC

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

Таз гарнитура ще те остави на 1-вия километър - ако е за такива парички :-)))И аз знам колко лесно се турбинира - НА ДУМИ ! Време е за дела а ?
Гарнитурата сам ще си я права. Горе долу толкова са ми материялите и рязането... Проблематиката, е че буталцата с биелите че надали ще понесат повече от 230-240коня. А толкова могат да се изадат ако остане атмосферен.TYPE-R мерси!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest jamie

Гарнитурата сам ще си я права. Горе долу толкова са ми материялите и рязането... Проблематиката, е че буталцата с биелите че надали ще понесат повече от 230-240коня. А толкова могат да се изадат ако остане атмосферен.TYPE-R мерси!
Връщам си тогава думите назад !200 метра.....ПП: Това НЕ е елементарна работа - сам ще се убедиш :-) Инак вече да сме на опашка пред лазера.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Mark Antoniy

Цитат (PARADOX_sf @ May 24 2004, 01:36 PM) Читаво турбо мога да си намера за около 400лв, големи инжектори за около 200лв. До тук са около 600. Хеадърси имам. Електрониката ми с ремап няма проблеми до 1 атмосфера. Разкомпресирането ще стане с дебела гарнитура за тиквата която ще ми излезе около 30-50лв. Също ще ми трябва най-вероятно и по-яка бензинова помпа, интеркулер до 50-100лв 2-ра ръка и разни други глезории.  Желая успех 

Ами аз също ти желая успех! Но после искам да го видя! Че за толкова пари ми се струва да заприлича на костенурка боксер с ВЪЗДУШНО ОХЛАЖДАНЕ на цилиндрите от вътре! :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...