Jump to content
persssi

Прелюг 5ген. лампичка за бензина

Recommended Posts

Здравейте колеги,интересува ме има ли стандартно за модела лампа за индикация на празен резервоар за прелюда? На таблото има кръкче в долната част на показанието за нивото в резервоара, но при мене никога не е светило. Чудя се, дали крушката е изгоряла или за моята модификация изобщо не е предвиден датчик :) ???Мерси!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има колега, свети жълто, но за три години, моята съм я виждал да светва само веднъж, не си държа празен резервоара или лампата светва много късно

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мерси за отговорите, колеги!Ясна е работата, ще махна таблото, за да проверя крушката и после с една туба бензин в багажника, ща чакам да светне :cool: :cool: :D:) . Ще пиша, като имам резултат.Поздрави на всички!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да обобщя ;)... Honda Prelude 5th генерация има индикация (лампа) за празен резервоар. При мен проблемът беше в датчика, който се намира в резервоара. След подмяна с работещ, лампата започна да свети, когато няма гориво. При мен това се случва, малко след като стрелката подмине последната делителна черта в долния край. Свети оранжево, в тон с осветлението на таблото. Интересното бе, че старият датчик беше дефектирал, но въпреки всичко съпротивлението му беше няколко кило Ома (горе долу 2 пъти повече от това на работещия), а не както е при напълно прекъсната верига.Толкова от мен. Дано съм полезен на някой колега ;)

  • Нагоре 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...