Jump to content
Guest cls

Новия Type-R с турбо?

Recommended Posts

Guest cls

В броя на "Авто пазар" за 20-26 май попаднах на следното нещо:Статията се казва "Японският хит" на страница 5-та.Става въпрос за новия Type-R.

...Двигателят, с който е оборудвана студията също е добре познат,доколкото става дума за четирицилиндровия двулитров турбоагрегат със система за изменения на фазите на газоразпределението i-VTEC.Гарантираната от него мощност е без изменение - расови 200 кончета....

И сега питам запознатите-Хонда наистина ли ще сложат турбо на сток модела или пичовете от вестника не са в час за пореден път?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

без коментар..... :):angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gkb

Аз четох че евентуално ще има civic typeR - 200 коняи civic typeRR с турбо - към 250 коняно може и да е спекулацияи не забравяите че Акура вече има 2.3 турбо така че .. нищо чудно по натам да се появи и такъв модел :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Всичко е концепт за момента, говорих с човека писал статията. Не се знае така или иначе в крайна сметка Хонда каква стратегия ще избере за новия TypeR. Носят се слухове, че ноже и да е със стария мотор. Явно ще ни държат в напрежение до последния момент :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

Носят се слухове, че ноже и да е със стария мотор

Със стария мотор ще е поне в началото :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest icho

Аз четох че евентуално ще има civic typeR - 200 коняи civic typeRR с турбо - към 250 коняно може и да е спекулация

И аз за това четох ,ама дай да излезнат пак тогава ще ги мислим :angry:)))))

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rocco

Колата ще бъде 2.2 литра и 200 коня. Вече се приемат поръчки, поне в магазина на Хонда в Брюкселм, така ми каза продавача, като ходих миналата седмица. Цената започва от 18.000 евро.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Колата ще бъде 2.2 литра и 200 коня. Вече се приемат поръчки, поне в магазина на Хонда в Брюкселм, така ми каза продавача, като ходих миналата седмица. Цената започва от 18.000 евро.

<{POST_SNAPBACK}>

A цената с там данаци , мита и т.н. за германия ли е или само на колата ??? защото ми се струва много ниска , то базовия модел 1.8 го продават за 42000 лв :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rocco

Незнам и на мене ми се стори много ниска, като се има в предвид че стария Тype R вървеше по 23-25000 евро нов. Това е за Брюксел, ще отида пак да го питам, според мене нещо се е объркал.... :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...