Guest Founder #1 Публикувано 20 Май, 2006 Понеже съм на модул в Плевен та днес тръгнах да се прибирам към Ямбол и що да видя ... една с2000 ни настига с бясна скорост и със същата такава ни изпревари за поределен път получих душевен оргазъм само при вида на това животно! пича я изряза на следващото кръстовище и просто забрави едno Porsche Cayenne S и до там приключи всичко .. хондата изчезна някъде в далечината .тааа ако колегите от Плевен познават собственика нека го поканят на срещата просто С-ката беше неупесуема ... сива с джанта поне 17ка абе no comment Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen #2 Отговорено 20 Май, 2006 да не си видял пловдивската турбинирана на Митьо, тя е сива със 17-ки? По какво разбра че е плевенска, мисля че номера с Пл няма вече Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Founder #3 Отговорено 20 Май, 2006 о не загледах номера просто я видях в плевен но беше невероятна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest roadracer #4 Отговорено 20 Май, 2006 Пл ....EH=Плевен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen #5 Отговорено 20 Май, 2006 Пл....EH=Плевен <{POST_SNAPBACK}> ....да бе, верно Как не се сетих, кьорав да си, ша разбереш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Policman #6 Отговорено 20 Май, 2006 Ще внимавам ,да нея засеча с превишена скорост Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ZnipeR #7 Отговорено 20 Май, 2006 (Редактирано) 550 коня е на митко ама около 400 са измряли това прелюда ми го каза не аз имало некав конски грип и едва спасили последните от тая конюшна Редактирано 20 Май, 2006 от ZnipeR Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen #8 Отговорено 20 Май, 2006 абе и аз дочух, че едното му копито се сцепило и ся куцукайки на другите три ще го лекуват в Италия ли, тука ли ама едно си знам - фен е и ше се оправи! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Magnum #9 Отговорено 22 Май, 2006 Porsche Cayenne S не върви, с 2-3 такива съм се заяждал ... вярно не мога да им избягам ама не могат и да ме бият (поне на правата) виж Porsche Cayenne Turbo S вече е друго, 500 коня ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Honda S2000 #10 Отговорено 22 Май, 2006 S2000... В Плевен!? Ще ви разочаровам но няма... Тоест колата не е Плевенска...100% гаранция Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Policman #11 Отговорено 22 Май, 2006 Да,няма ,колата е била с Варненска регистрация Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Accord6 #12 Отговорено 22 Май, 2006 Да,няма ,колата е била с Варненска регистрация <{POST_SNAPBACK}> Сигурно е същата, която засякох след 30 мин. на входа на Варна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dechko #13 Отговорено 22 Май, 2006 Porsche Cayenne S не върви, с 2-3 такива съм се заяждал ... вярно не мога да им избягам ама не могат и да ме бият (поне на правата) виж Porsche Cayenne Turbo S вече е друго, 500 коня ... <{POST_SNAPBACK}> Porsche Cayenne S 4.5 V8 S (340 Hp)(0-100 км/ч) 7.2 c. max speed 242 км/ч то туи порше ебахти слабото то направо най-слабото Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Magnum #14 Отговорено 23 Май, 2006 за VTI-ка е слаб противник, какво остава за S2000Не е най-слабото, има и по-слабо, с V6 двигател от VW, 3.2 ли беше не съм сигурен ама не може да отлепи с него Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Founder #15 Отговорено 24 Май, 2006 S2000... В Плевен!? Ще ви разочаровам но няма... Тоест колата не е Плевенска...100% гаранция <{POST_SNAPBACK}> е аз още в първия си пост споменах , че неможах да видя регистрацията а ти от къде си сигурна в това ? да не би да си от плевен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Honda S2000 #16 Отговорено 27 Май, 2006 S2000... В Плевен!? Ще ви разочаровам но няма... Тоест колата не е Плевенска...100% гаранция <{POST_SNAPBACK}> е аз още в първия си пост споменах , че неможах да видя регистрацията а ти от къде си сигурна в това ? да не би да си от плевен <{POST_SNAPBACK}> Все по рядко си ходя...но съм оттам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest zangara #17 Отговорено 25 Юни, 2006 Сивата с 17-ките е пловдивска,но не съм сигурен,че си видял тази. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest clockerman #18 Отговорено 28 Юни, 2006 A бе има и една черна дето напоследък често я виждам във Варна ... даже скоро мина бавно покрай мен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest emko #19 Отговорено 29 Юни, 2006 A бе има и една черна дето напоследък често я виждам във Варна ... даже скоро мина бавно покрай мен. <{POST_SNAPBACK}> ето виж я пак черната S2000 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове