Jump to content
Stretford

ABS модул на Акорд 6-та генерация

Recommended Posts

Така,както обясних в темата за Хонда Акорд,преди известно време ми светнаха едновременно лампата на АБС и на ръчната спирачка...Спирачната течност е догоре,всички светлини си светят безпроблемно и колата спира безпроблемно...

Днес ходих в Бултрако Пловдив за диагностика и оттам след един час чакане ми казаха,че се е прецакал модула на АБС и компютъра нямало как да изтрие грешките.И в момента колата е с неработещ АБС.Следователно АБС модула е за смяна.Добре,ама като ми казаха колко струва-3750 лв! и се отказах.Та,въпроса ми е,няма ли някакъв начин тоя модул да се ремонтира или да се сложи от друг Акорд или знам ли и аз.

Моля помагайте,ако има някакво решение

Колата е английски Акорд шеста генерация.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

няма ли някакъв начин

Винаги има начин http://motors.shop.ebay.com/i.html?_nkw=honda+accord+abs+pump и без това през следващите 7-8 мес АБС няма да ти трябва.Виж и тук http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=35&t=122742 за всеки случай, може да ти е от полза. Редактирано от bleid 2

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А дали е възможно да не е от модула?Защото лампите светват след като покарам колата известно време,иначе при паленето всичко е както трябва да бъде...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей,колега,ако ти се е прецакал наистина модула или хидроблока-вариантите са :1.Смяна с такъв от втора ръка-на една морга за японски автомобили след отбивката за Кат,посока магистралата за София моргата се намира вляво -около 1000 лв.тъй като на самият АБС също има компютър тел.08788110012. Настройваш се психологически че караш ВЕЧЕ без АБС и привикваш с педала на спирачката и новите условия 3. Отиваш на още 1-2 места за консултация.Бих ти препоръчал Омбре в София и още един сервиз на Горубляне-тел 0888236095-Георги Лозанов,по-добре дай още 40-50 лв за консултация отколкото цифри за нищо.На мен един,,майстор" от Пазарджик ми счупи ушите когато при диагностиката ми каза,че целия хидроблок ми е изпушил ,даже се консултира с 2 инженери по КИП и не знам си какво,1 по електроника и въобще какво да ти кажа-бях се настроил за изпълнение на т.1 или 2 от гореказаното ,докато не реших да изпълня т.3.Е отидох при Г. ЛОзанов закачиха я момчетата на компа-даде че няма връзка и какво се оказа-при монтиране на ксеноните момчето не бе затегнал масата на АБС и оттам светваше чека.Между другото и аз ходих в Бултрако и на мен ми казаха същото което и на теб даже ми дадоха и точно тази цена :)Карам Д15Z8-1997г.Дано съм ти бил от полза и успех!Но според мен почни от т.3!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...