Jump to content
Guest ikurtev

Зло куче vs Honda

Recommended Posts

Guest ikurtev

ввижте тукмай съм голям "късметлия". може пък хонделата ми да му се сторила вкусна :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Founder

Е*ах неговата ма*а надрусана мастия :) тия хора с кви наркотици си хранят пумиарите :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mihho
Отговорено (Редактирано)

ввижте тук

май съм голям "късметлия". може пък хонделата ми да му се сторила вкусна :)

<{POST_SNAPBACK}>

абе гледам ги тия снимки и си викам на акъла...е ся тва от кво е така....малее а то от куче :angry: ...е добре де как така това куче баш твойта броня я взе за вечерята му ;)

тия хора с кви наркотици си хранят пумиарите ph34r.giф

май въобще не са ги хранили....и въобще не ги интересува какво правят с на хората колицита :worthy:

Редактирано от mihho

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen
:) застреляй го.........стопанина също(ако има такъв) :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest darius

ввижте тук

май съм голям "късметлия". може пък хонделата ми да му се сторила вкусна ;)

<{POST_SNAPBACK}>

Да споделя една подобна случка на паркинга където си оставях колата преди :angry:

Един бесен доберман израфа един калник и решетка на А4.Паркинга плати разбира се и до тук о.к.Обаче след няколко дни изяде още един калник:)

Вързаха го и всичко се оправи,ама охраната не миряса да разбере к'во стана,щото им взеха и на тех парички....МИШКИ колеги и ПЛЪХОВЕ,излизали гадовете от отдушника на метрото и се топлели по моторите.Кучетата побесняват кат не могат да ги хванат...

Другото е да си чеше зъбите като му растат,нали бронята е мекичка...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Шшшш бати зора :angry: ти колега добре ли си , че като гледам как си давчи калници брони и номера и си представям с човешка плът кво ще стане :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest darius

И друга случка на същия паркинг!В коша под резервоарчето на спирачната течност има една ниша.Там редовно намирах семена от рапица или репей (едно като татул,ама по малко)!Направо се побърках....Аз чистя някой носи.Абе филм,голям!Не казвам на никой,ще ме помислят за луд!Една сутрин паля и нещо изпращя,потеглям и волана тегав.Отварям капака и един голям плъх премазан на ремъка за хидравликата , горкото ремъче не върти....Гадният плъх къща си беше направил,добре че не ми беше гризал кабелите.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest darius

Шшшш бати зора  :angry:  ти колега добре ли си , че като гледам как си давчи калници брони и номера и си представям с човешка плът кво ще стане  :)

<{POST_SNAPBACK}>

Колега, кучетата,па макар и помияри имат невероятна захапка измервана с тонове.Пазя се много и ги заобикалям, гонили са ме много пъти,познавам хора ухапани и съм против кучета да се разхождат безпризорно!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Шшшш бати зора  :worthy:  ти колега добре ли си , че като гледам как си давчи калници брони и номера и си представям с човешка плът кво ще стане  :worthy:

<{POST_SNAPBACK}>

Колега, кучетата,па макар и помияри имат невероятна захапка измервана с тонове.Пазя се много и ги заобикалям, гонили са ме много пъти,познавам хора ухапани и съм против кучета да се разхождат безпризорно!

<{POST_SNAPBACK}>

Абе и мене ме хапа доберман за :angry: гъзето , ама не предполагах , че ще се нахвърят и на цяла кола ( хубаво че не е трабантче :);):worthy: )

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest tinki

Следващата тема да се казва куче vs куршум :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

Следващата тема да се казва куче vs куршум :worthy:

<{POST_SNAPBACK}>

етова е приказка :angry::);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest XapBu

провери си гумите - може и тях да е ръфала гадината...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest johnyboy

май съм голям "късметлия". може пък хонделата ми да му се сторила вкусна 

Абе я провери стопанина му да не кара голф :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ikurtev

не знам какво кара ама сигурно много го сърби онова на което сяда :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest no1else

как си мечтая само да се озова наблизо докато мастията прави това с колата ми....малиии какви тръби ще изяде и то истопанина му......следващият път като види хонда и ще минава на другия тротоар...мама им пумияри :angry::);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest NCN
Отговорено (Редактирано)

Аре сега, кучетата не са виновни :angry: . Виновни са тъпите им стопани. Аз също имам Доберман и мога да ви кажа че, няма значение какво е кучето а, как го възпитаваш. :angry:

Редактирано от NCN

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest krasimir_01

То ако питаш мен само стопанина си е за бой и то як ама сигурно ли е че е Добрман. Ткаива поразии обикновено ги правят Бултериерите, Питбулите и Боксерите доста хубави следи е оставило за да му растат зъби в момента :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest da6kata

Шшшш бати зора  :angry:  ти колега добре ли си , че като гледам как си давчи калници брони и номера и си представям с човешка плът кво ще стане  :angry:

<{POST_SNAPBACK}>

И друга случка на същия паркинг!

В коша под резервоарчето на спирачната течност има една ниша.Там редовно намирах семена от рапица или репей (едно като татул,ама по малко)!

Направо се побърках....Аз чистя някой носи.Абе филм,голям!Не казвам на никой,ще ме помислят за луд!Една сутрин паля и нещо изпращя,потеглям и волана тегав.Отварям капака и един голям плъх премазан на ремъка за хидравликата , горкото ремъче не върти....

Гадният плъх къща си беше направил,добре че не ми беше гризал кабелите.

<{POST_SNAPBACK}>

извинявам се за офф топика ама един приятел си държеше компа в шкаф в бюрото и го отвори да го почисти и кво да види-плъх беше влязал да си живее на топло а един път погалих един ротвайлер по главата и тои скочи па добре че си прибрах раката и си остави следи само от 3-4 зъба,а после как го биха кученцето чак жал ми стана някой ако е компетентен да каже що кат погалиш ротвайлер по главата скача на бой

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest NCN

Не е проблема в това къде гио милваш, не е и в това каква порода е. Стопаните са проблема.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest da6kata

Не е проблема в това къде гио милваш, не е и в това каква порода е. Стопаните са проблема.

<{POST_SNAPBACK}>

ясно тенкс то стопаните уж бяха някво приятелско семейство от квартала ама сигорно е било гладно :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest XapBu

ако едно куче може да те повали направо си е проблем - да не говорим за децатапросто си има по-агресивни и едри породи които не са за града - да си ги гледат по вилите - хем по-добре за кучето, хем по-спокойно за хората

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dominic
Отговорено (Редактирано)

ввижте тук

май съм голям "късметлия". може пък хонделата ми да му се сторила вкусна :angry:

<{POST_SNAPBACK}>

:angry: нямам думи. Преди седмица, дето се казва, ми я показа читава!

Дано да мине само с кит и боя, че като гледам какви зъби са .... :angry:

Пробвай с каското - не си спомням дали имаше, но това си е за застраховател.

Аз си мислех, че съм виждал какво ли не, но такова нещо не бях виждал до сега! ;)

Редактирано от Dominic

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ikurtev

минах при застрахователите, признаха щетата, ама се смеят. казват "вика ли КАТ". абе казвам им вие се е*вате с мен. сигурно ще ме карат да търся гражданска на песа...все пак ми дадоха възложително писмо за "доверен сервиз". едит приятел ме насочи към такъв сервиз, хората ми се видяха читави и ще вземат калата. иначе в щетата писаха нова броня, нов държач на номера, нова лайсна и пребоядисване на калника и предния капак. абе разправия се....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dominic
Отговорено (Редактирано)

Страхотно :blink:Най-обичам като пишат нови елементи, като се боядисат и сложат и седят..... абе като нови :o Добре че са били разбрани. Аз като казах тука на родата и те се пулят... такова нещо не са виждали :( но важното е, че има хубав край обяда на кучето :(Честита нова броня;) вече няма да е набита от камъчета както беше и при мен.

Редактирано от Dominic

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest radio_manbg

бате аз съм в шокПесувете рулират ама здраво....не можах да повярвамтова да не се е видело като дъвка турбо...то песа ако има стопанин не е виновно животното ама стопаниана .... не 3 а 2 в 1 ФЕЛАЦИО:santa:щ ака на гюленца после

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...