Guest ikurtev #1 Публикувано 19 Май, 2006 ввижте тукмай съм голям "късметлия". може пък хонделата ми да му се сторила вкусна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Founder #2 Отговорено 20 Май, 2006 Е*ах неговата ма*а надрусана мастия тия хора с кви наркотици си хранят пумиарите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest mihho #3 Отговорено 20 Май, 2006 (Редактирано) ввижте тук май съм голям "късметлия". може пък хонделата ми да му се сторила вкусна <{POST_SNAPBACK}> абе гледам ги тия снимки и си викам на акъла...е ся тва от кво е така....малее а то от куче ...е добре де как така това куче баш твойта броня я взе за вечерята му тия хора с кви наркотици си хранят пумиарите ph34r.giф май въобще не са ги хранили....и въобще не ги интересува какво правят с на хората колицита Редактирано 20 Май, 2006 от mihho Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen #4 Отговорено 20 Май, 2006 застреляй го.........стопанина също(ако има такъв) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest darius #5 Отговорено 20 Май, 2006 ввижте тук май съм голям "късметлия". може пък хонделата ми да му се сторила вкусна <{POST_SNAPBACK}> Да споделя една подобна случка на паркинга където си оставях колата преди Един бесен доберман израфа един калник и решетка на А4.Паркинга плати разбира се и до тук о.к.Обаче след няколко дни изяде още един калник Вързаха го и всичко се оправи,ама охраната не миряса да разбере к'во стана,щото им взеха и на тех парички....МИШКИ колеги и ПЛЪХОВЕ,излизали гадовете от отдушника на метрото и се топлели по моторите.Кучетата побесняват кат не могат да ги хванат... Другото е да си чеше зъбите като му растат,нали бронята е мекичка... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Tino #6 Отговорено 20 Май, 2006 Шшшш бати зора ти колега добре ли си , че като гледам как си давчи калници брони и номера и си представям с човешка плът кво ще стане Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest darius #7 Отговорено 20 Май, 2006 И друга случка на същия паркинг!В коша под резервоарчето на спирачната течност има една ниша.Там редовно намирах семена от рапица или репей (едно като татул,ама по малко)!Направо се побърках....Аз чистя някой носи.Абе филм,голям!Не казвам на никой,ще ме помислят за луд!Една сутрин паля и нещо изпращя,потеглям и волана тегав.Отварям капака и един голям плъх премазан на ремъка за хидравликата , горкото ремъче не върти....Гадният плъх къща си беше направил,добре че не ми беше гризал кабелите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest darius #8 Отговорено 20 Май, 2006 Шшшш бати зора ти колега добре ли си , че като гледам как си давчи калници брони и номера и си представям с човешка плът кво ще стане <{POST_SNAPBACK}> Колега, кучетата,па макар и помияри имат невероятна захапка измервана с тонове.Пазя се много и ги заобикалям, гонили са ме много пъти,познавам хора ухапани и съм против кучета да се разхождат безпризорно! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Tino #9 Отговорено 20 Май, 2006 Шшшш бати зора ти колега добре ли си , че като гледам как си давчи калници брони и номера и си представям с човешка плът кво ще стане <{POST_SNAPBACK}> Колега, кучетата,па макар и помияри имат невероятна захапка измервана с тонове.Пазя се много и ги заобикалям, гонили са ме много пъти,познавам хора ухапани и съм против кучета да се разхождат безпризорно! <{POST_SNAPBACK}> Абе и мене ме хапа доберман за гъзето , ама не предполагах , че ще се нахвърят и на цяла кола ( хубаво че не е трабантче ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest tinki #10 Отговорено 20 Май, 2006 Следващата тема да се казва куче vs куршум Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #11 Отговорено 20 Май, 2006 Следващата тема да се казва куче vs куршум <{POST_SNAPBACK}> етова е приказка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest XapBu #12 Отговорено 20 Май, 2006 провери си гумите - може и тях да е ръфала гадината... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest johnyboy #13 Отговорено 20 Май, 2006 май съм голям "късметлия". може пък хонделата ми да му се сторила вкусна Абе я провери стопанина му да не кара голф Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ikurtev #14 Отговорено 20 Май, 2006 не знам какво кара ама сигурно много го сърби онова на което сяда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest no1else #15 Отговорено 20 Май, 2006 как си мечтая само да се озова наблизо докато мастията прави това с колата ми....малиии какви тръби ще изяде и то истопанина му......следващият път като види хонда и ще минава на другия тротоар...мама им пумияри Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest NCN #16 Отговорено 21 Май, 2006 (Редактирано) Аре сега, кучетата не са виновни . Виновни са тъпите им стопани. Аз също имам Доберман и мога да ви кажа че, няма значение какво е кучето а, как го възпитаваш. Редактирано 21 Май, 2006 от NCN Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest krasimir_01 #17 Отговорено 21 Май, 2006 То ако питаш мен само стопанина си е за бой и то як ама сигурно ли е че е Добрман. Ткаива поразии обикновено ги правят Бултериерите, Питбулите и Боксерите доста хубави следи е оставило за да му растат зъби в момента Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest da6kata #18 Отговорено 21 Май, 2006 Шшшш бати зора ти колега добре ли си , че като гледам как си давчи калници брони и номера и си представям с човешка плът кво ще стане <{POST_SNAPBACK}> И друга случка на същия паркинг! В коша под резервоарчето на спирачната течност има една ниша.Там редовно намирах семена от рапица или репей (едно като татул,ама по малко)! Направо се побърках....Аз чистя някой носи.Абе филм,голям!Не казвам на никой,ще ме помислят за луд!Една сутрин паля и нещо изпращя,потеглям и волана тегав.Отварям капака и един голям плъх премазан на ремъка за хидравликата , горкото ремъче не върти.... Гадният плъх къща си беше направил,добре че не ми беше гризал кабелите. <{POST_SNAPBACK}> извинявам се за офф топика ама един приятел си държеше компа в шкаф в бюрото и го отвори да го почисти и кво да види-плъх беше влязал да си живее на топло а един път погалих един ротвайлер по главата и тои скочи па добре че си прибрах раката и си остави следи само от 3-4 зъба,а после как го биха кученцето чак жал ми стана някой ако е компетентен да каже що кат погалиш ротвайлер по главата скача на бой Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest NCN #19 Отговорено 21 Май, 2006 Не е проблема в това къде гио милваш, не е и в това каква порода е. Стопаните са проблема. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest da6kata #20 Отговорено 21 Май, 2006 Не е проблема в това къде гио милваш, не е и в това каква порода е. Стопаните са проблема. <{POST_SNAPBACK}> ясно тенкс то стопаните уж бяха някво приятелско семейство от квартала ама сигорно е било гладно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest XapBu #21 Отговорено 21 Май, 2006 ако едно куче може да те повали направо си е проблем - да не говорим за децатапросто си има по-агресивни и едри породи които не са за града - да си ги гледат по вилите - хем по-добре за кучето, хем по-спокойно за хората Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dominic #22 Отговорено 21 Май, 2006 (Редактирано) ввижте тук май съм голям "късметлия". може пък хонделата ми да му се сторила вкусна <{POST_SNAPBACK}> нямам думи. Преди седмица, дето се казва, ми я показа читава!Дано да мине само с кит и боя, че като гледам какви зъби са .... Пробвай с каското - не си спомням дали имаше, но това си е за застраховател. Аз си мислех, че съм виждал какво ли не, но такова нещо не бях виждал до сега! Редактирано 21 Май, 2006 от Dominic Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ikurtev #23 Отговорено 22 Май, 2006 минах при застрахователите, признаха щетата, ама се смеят. казват "вика ли КАТ". абе казвам им вие се е*вате с мен. сигурно ще ме карат да търся гражданска на песа...все пак ми дадоха възложително писмо за "доверен сервиз". едит приятел ме насочи към такъв сервиз, хората ми се видяха читави и ще вземат калата. иначе в щетата писаха нова броня, нов държач на номера, нова лайсна и пребоядисване на калника и предния капак. абе разправия се.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dominic #24 Отговорено 22 Май, 2006 (Редактирано) Страхотно Най-обичам като пишат нови елементи, като се боядисат и сложат и седят..... абе като нови Добре че са били разбрани. Аз като казах тука на родата и те се пулят... такова нещо не са виждали но важното е, че има хубав край обяда на кучето Честита нова броня вече няма да е набита от камъчета както беше и при мен. Редактирано 22 Май, 2006 от Dominic Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest radio_manbg #25 Отговорено 24 Май, 2006 бате аз съм в шокПесувете рулират ама здраво....не можах да повярвамтова да не се е видело като дъвка турбо...то песа ако има стопанин не е виновно животното ама стопаниана .... не 3 а 2 в 1 ФЕЛАЦИОщ ака на гюленца после Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове