Jump to content
Guest vex

Потънал съединител

Recommended Posts

Guest vex

Здравеите форумци,от вчера се здобих и аз най на края с автомобил (първи) при това honda :alien:2-врата, 1995г, двигател D13B2на пръв поглед като я гледах (не че разбирам от коли, но нямаше с кои да я огледам), ми се видя запазена и поддържана като за кола на години. утре мисля да я водя да я видят на сервиз (най вероятно при омбре) дали всичко е наред и какво има да се оправя.Та това което искам да попитам е, че не съм я карал още много и днес вечерта (след престои 24h) педала на съединителя беше потънал, и не отлепяше съединителя, понапомпих го малко и се оправи. надявам се не е някакъв сериозен проблем? :plane:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

гумичките на амбриажната помпа :plane: сменят се и си на писта :alien:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest vex

гумичките на амбриажната помпа :plane: сменят се и си на писта :wub:

<{POST_SNAPBACK}>

явно ще се сменят разни упплътнения и гумички, благодаря :alien:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dj_mi6o

гумичките на амбриажната помпа :angry: сменят се и си на писта ;)

<{POST_SNAPBACK}>

Така или иначе е част от темата.

та да попитам (някакви кординати на магазин,фирма) - откъдето мога да си купя такива гимички че иаз имам подобен проблем? :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

на моята сложихме правени гумички, а не оригинални - такива едва ли ще намериш и нямам никакъв проблем.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iceman1234

И аз! :) А майсторът дето ги прави тук в Пловдив иска да му занесеш цялата помпа и той да си ги направи и сложи .. :angry: Така че, явно този вариант отпада за вас, но пък в магазин Самурай ми предложиха ремонтен комплект (там каквото трябва, гумички, буталце, пружинки - нещо такова) за около 30 кинта. Ако неможе да намерите по други магазини, сте разровя за координати и да ви ги пращат с наложен платеж, ако се навият, ако не ще мислим друг вариант!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest cls
Отговорено (Редактирано)

...

но пък в магазин Самурай ми предложиха ремонтен комплект (там каквото трябва, гумички, буталце, пружинки - нещо такова) за около 30 кинта.

...

<{POST_SNAPBACK}>

Вярно има ги в Самурая тези работи,но аз си взех нова излезе ми 95 кинта.

Моята си работеше, но от уплътнението на оста на буталцето сълзеше съвесем

леко масло и затова я смених.

Редактирано от cls

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gax

аз съм сменял на пета генерация само гумичките, имаше ги в Славянка - Пазарджик 10 лв комплект - 2-3 гумички и шайба - бяха накакви испански май,доволен съм

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dj_mi6o

аз съм сменял на пета генерация само гумичките, имаше ги в Славянка - Пазарджик 10 лв комплект - 2-3 гумички и шайба - бяха накакви испански май,

доволен съм

<{POST_SNAPBACK}>

Абе един ти казва да смениш само гуми4ките,друг ти казва 4е само с гуми4ки няма да стане - знам ли кво да права?

ще пробвам само с гуми4ки - па най-много да се набутам с едно разглабяне и 15-тина лв. :drunk:

Ина4е горната помпа я намерих за 70лв., а долната на ск.кутия за 40лв. :beer:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iceman1234

Ами те тия големи ШАМАНИ се извъдиха! :dry: Много интересно го решават, ще стане ли или не само с гумички. Това става ясно само след като се отвори помпата и се види, надран ли е нещо цилиндъра или корозирал, да му е нарушена цялостта. Ако не е - освен гумички и време друго не му трябва за да се оправи! Тук вече двама минаваме с гумички, цилиндърчетата са ни като нови - та отвори го, убеди се че е ОК и вземи гумички - това е! Наслука с ремонтчето.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...