Jump to content
Guest APOLON

ЛАмпичка

Recommended Posts

Guest APOLON

Някои знае ли дали Civic 1,4 iS 97 има лампичка, която да показва когато свърши бенза, абе тази червената лампичка има ли или не? Дали има значение кои месец е колата и от това да зависят някои нещаБлагодяря :plane:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

Някои знае ли дали Civic 1,4 iS 97 има лампичка, която да показва когато свърши бенза, абе тази червената лампичка има ли или не? Дали има значение кои месец е колата и от това да зависят някои неща

Благодяря :alien:

<{POST_SNAPBACK}>

за лампичка някой имат други не ,мисля че твоя модел няма .а за това кой месец е колата е важно защото така знаеш коя зодия е и от там и какъв и е манталитета . едни са сприхави и не щат да палят други пък са нетърпеливи на светофара :plane::wub::D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ikurtev

Някои знае ли дали Civic 1,4 iS 97 има лампичка, която да показва когато свърши бенза, абе тази червената лампичка има ли или не? Дали има значение кои месец е колата и от това да зависят някои неща

<{POST_SNAPBACK}>

при мен има. ама такава дето показва не кога е свършил бензина, а когато количеството безин стигне до "резервата", иначе другото ще разберем и без нещо да свети :plane:

някой казват че нямат.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

<{POST_SNAPBACK}>

за лампичка някой имат други не ,мисля че твоя модел няма .а за това кой месец е колата е важно защото така знаеш коя зодия е и от там и какъв и е манталитета . едни са сприхави и не щат да палят други пък са нетърпеливи на светофара :plane::wub::D

<{POST_SNAPBACK}>

аааааа обади лафа :P:P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...