Jump to content
Guest greenwather

слънчев бряг

Recommended Posts

Guest greenwather

ако някой иска можем да се видим защото на 21 имам годишнина от сватбата и тази вечер ще пътувам до Слънчев бряг .телефона ми е 0886035900 Даниел :plane:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

изкарах СТРАХОТНО искам изключително много да БЛАГОДАРЯ,на колегата DARIUS . За пореден път се обедих че ние сме повече от фен клуб ние сме приятели,което според мен е най-важното. :lol::lol: Както и да благодаря на 1net за помоща която ми оказа по телефона след като колата ми не искаше да запали в Несебър . (оказа се тъпотия МЕЙН РЕЛЕ)надявам се Омбре да ми помогне с него . а може и просто колата ми да не искаше да си тръгне от морето толкова беше гот :lol::huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Не трябваше да ти помагам :lol:тогава според мен жена ти щеше да ми благодари че съм ви удължил тържеството :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Martinez

Ех колега и аз бях по това време в Слънчев Бряг. Дори ходих в Мания на едно DJ парти. Ама така е като не чета всички теми :lol: Щеше да е яко повечко Хонди на Sunny beach :huh:

изкарах СТРАХОТНО искам изключително много да БЛАГОДАРЯ,на колегата DARIUS . За пореден път се обедих че ние сме повече от фен клуб ние сме приятели,което според мен е най-важното. :lol:  :lol:

<{POST_SNAPBACK}>

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest emko
:lol: и аз пак не съм чел подробно. И аз бях този weekend в района... :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest darius

:lol:

и аз пак не съм чел подробно. И аз бях този weekend в района... :lol:

<{POST_SNAPBACK}>

Ами време е да се запознаем.През уикенда може и да се видим!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest JeepersCreepers

баси и мен ме е яд 4е не4ета вс теми :lol: ние сме редовни само 4акаме някои да ни свирне и трагваме колко му е 40 км от бургас на 23 и 24 пак сме в сънито!!!!!!!!1 ако има хора даите да се видим :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

ами аз за това пуснах темата преди да тръгна . и един съвет приятелски от мен четете всички теми :lol: а на Емо ще кажа че не само колата не искаше да си тръгва ами и аз и съпругата ми също . :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...