Jump to content
Guest APOLON

ВЪПРОС

Recommended Posts

Guest APOLON

Здравейте !Може ли някои да ми каже от личен опит дали ,акко си сложа чип тунинг , ще мми навреди нещо на колицата и да прецака нещо ? Става дума за Civic 1,4 iS ,ако си сложа чип ще усетя ли някаква разлика или само ще си дам парите на вятъра? Ще се усетили съществена разлика в мощността или дамо го слагат ей така и после колата се прецаква.Благодаря ви предварително на всички :plane:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

Здравейте !

Може ли някои да ми каже от личен опит дали ,акко си сложа чип тунинг , ще мми навреди нещо на колицата и да прецака нещо ? Става дума за Civic 1,4 iS

,ако си сложа чип  ще усетя ли някаква разлика или само ще си дам парите на вятъра? Ще се усетили съществена разлика в мощността или дамо го слагат ей така и после колата се прецаква.

Благодаря ви предварително на всички :plane:

<{POST_SNAPBACK}>

значи не се прецаква нищо.

тези чипове се слагат за да ти вдигнат малко мощността от 5 до 7 коня.

ако ти се дават излишни пари става.

но преди да си сложиш чип по добре направи няколко подобрения по двигателя и чак тогава. 1.спортен филтър.

2.колектори и спортна генерация.

3.хубави свещи и кабели

4.

хубав маслен филтър и добро масло.

5.тунинговане на главата или нейната замяна с ВТЕК глава

и чак тогава идва реда на чипа.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest APOLON

мерси, че ме светна по въпроса. А съм чувал ,че чипа повишава с около 30 коня някъде мощността или това вече си зависи от самия двигател.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

30 коня само при големи турбинирани мотори, при нашите хич, или 2-5 коня и не си струва парите, ако нямаш някои други подобрения преди това

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Здравейте !

Може ли някои да ми каже от личен опит дали ,акко си сложа чип тунинг , ще мми навреди нещо на колицата и да прецака нещо ? Става дума за Civic 1,4 iS

,ако си сложа чип  ще усетя ли някаква разлика или само ще си дам парите на вятъра? Ще се усетили съществена разлика в мощността или дамо го слагат ей така и после колата се прецаква.

Благодаря ви предварително на всички :plane:

<{POST_SNAPBACK}>

значи не се прецаква нищо.

тези чипове се слагат за да ти вдигнат малко мощността от 5 до 7 коня.

ако ти се дават излишни пари става.

но преди да си сложиш чип по добре направи няколко подобрения по двигателя и чак тогава. 1.спортен филтър.

2.колектори и спортна генерация.

3.хубави свещи и кабели

4.

хубав маслен филтър и добро масло.

5.тунинговане на главата или нейната замяна с ВТЕК глава

и чак тогава идва реда на чипа.

<{POST_SNAPBACK}>

Абе вие тея ВиТек глави от всеки храст зехте да ги изкарвате :wub:

Аполоне , ако искаш да си качиш малко мощността направи всичко до точка 4 !!! след като я изпълниш и нея се замисли дали искаш да си караш още 100ци хиляди километри двигателя и ако прецениш , че искаш още пауър могар да се направят един куб неща , които неимоверно ще повишат мощността ти многократно , но и ще скъсят живота на двигателя няколко кратно ( ако ще си караш колата нон стоп и ще затапваш гъзари !!! )

Има и друг вариянт , събираш известно време около 5000 лв ( може и по-малко разбира се ) и си купуваш една б16а2-ка с всичкуто му оборудване и щуротии и още няколко години , пък може и завинаги да останеш с него и да му се радваш и да затапваш по-големите гъзари по улиците :alien:

Първо реши какво искаш от колата си :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

А аджеба някой някой да е 4ипосвал ОБД2 с какъвто е колегата и на Д14А4(предполагам)какво 6те му 4ипосва6

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

и аз това се чудя....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found