Diyan_Petrov 2 #1 Публикувано 26 Март, 2011 Здравейте,колеги нуждая се от малко помощ за добър сервиз във Русе, относно изправяне на лети джанти.Ако има колеги, който са ползвали тази услуга в Русе моля да споделят име, място на сервиза и впечатления от свършената работа.Благодаря предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLEIN MONO 148 #2 Отговорено 26 Март, 2011 Точно до прелеза на пазара, от страната на Родина има едно сервизче, където се занимават само с това, ползвал съм услугите им и съм доволен от резултата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
plamen101 0 #3 Отговорено 26 Март, 2011 Здрасти колега.Познавам персонала на автосервиз ТЕХНОТРАНС-Адрес: бул. Ген. Скобелев 36Тел.: 082/809001 , 088/5991011.Всички са големи професионалисти.Лично аз там си сменям гумите и преди зимата ми изправиха две алуминиеви джанти OZ и останах доволен.Не е някое малко гаражче с 2-3 новобранеца,а цените са като навсякаде.Успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове