Jordan Stoyanov 77 #1 Публикувано 25 Март, 2011 Здравейте колеги ,някой знае ли нещо за джанти MOMO CORSE 17 цола.Продават се 4 нови за 800 лева.6,9 кг. е теглото но на етикета пише че са китайски.Моля за вашето мнение,добри ли са или са мекички.линк Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rusiq_81 25 #2 Отговорено 25 Март, 2011 Завода е в китай както на повечето неща вече но се предполага че качеството се контролира стриктно,поне според мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DROGI 40 #3 Отговорено 25 Март, 2011 Здр колега имам същите momo corse само дето са 15-ки.Много съм доволен лекиса и са здрави.Бих си взел и едни 16-ки "оз" но небих си продал momo corse-a Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jordan Stoyanov 77 #4 Отговорено 25 Март, 2011 Здр колега имам същите momo corse само дето са 15-ки.Много съм доволен лекиса и са здрави.Бих си взел и едни 16-ки "оз" но небих си продал momo corse-a 17-ките предполагам че по лесно ще се кривят поради по големия диаметър и по ниските гуми Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
plamoni 37 #5 Отговорено 25 Март, 2011 Колега аз карах с такива 2 години(16 цола),и през лятото,и през зимата-никакви ядове! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jordan Stoyanov 77 #6 Отговорено 25 Март, 2011 Благодаря ви,значи вършат работа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове