Jump to content
Guest Martinez

Дозер?

Recommended Posts

Guest Martinez

Здравейте.Знае ли някой къде мога да намеря майстор с дозер. За много малко нещо е но все пак ми трябва - да оправя нещо което ме дразни от много време.Ако някой може да ми даде някаква инфо - име, телефон - ще съм много благодарен.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hronos

0887369741-Тошо,кажи му че Тони ти е дал тел.Намират се във Волуяк,но няма да те ощавят.Има също и при Любо на Симеоновско шосе срещу посолствата но няма да ти е много изгодно там.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

Какво е това "дозер" ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hronos

За дозички.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Martinez

Какво е това "дозер" ?

Нещо с което ти изправят ламрините ако са ти ги огънали по една или друга причина. П.П. Хронос, благодаря много :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Martinez

Има също и при Любо на Симеоновско шосе срещу посолствата но няма да ти е много изгодно там.

И аз съм чувал, че при Любо е малко дебело...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hronos

При Любо къдърно бачкат но май е по скъпичко че гледам само на нови коли скачат.Иначе са разбирачи.Магнум майтап да не се засегне6.Когато е усукана рамата на колата или някой рог се качва на една специална стойка и според диагоналите и технологичните отвори се връща в изходното си положение носещата конструкция.ако е дребо нещо не ти трябва дозер,Ходи при Тоше там ще я оправят.Сега ми прави нов заден мост на CRX-a.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Martinez

При Любо къдърно бачкат но май е по скъпичко че гледам само на нови коли скачат.Иначе са разбирачи.Магнум майтап да не се засегне6.Когато е усукана рамата на колата или някой рог се качва на една специална стойка и според диагоналите и технологичните отвори се връща в изходното си положение носещата конструкция.ако е дребо нещо не ти трябва дозер,Ходи при Тоше там ще я оправят.Сега ми прави нов заден мост на CRX-a.

Миналата година леко ме треснаха в дясната колонка. Ходих при майстор без дозер, но сега вратата до шофьорската се отваря трудничко и влиза шум от разстоянието между нея и колонката защото не прилепват както трябва. Та затова си мисля, че й трябва дозер.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Vaso
Отговорено (Редактирано)

ако е дребо нещо не ти трябва дозер,Ходи при Тоше там ще я оправят.Сега ми прави нов заден мост на CRX-a.

Hronos едно питане към теб: Мойта колица не е удряна, но дясната врата е отваряна по най гадния начин, за който може да се сети човек - с лост и има малко излизане при дръжката като я притисна се прибира, може ли да се премести металната :D закопчалка :D или там ако си има име на купето и да се коригира да не стърчи с цели 5 мм.????Иначе като цяло вратата е права не е усукана може би и от пантите трябва да се барне.??????П.П. Иначе си взех габарита левия и сам доволен само трябва да ги уеднаквя,че е малко по тъмен ама лесна работа. Та пак мерси много. Редактирано от Vaso

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hronos

Тенекеджия ви трябва и на Двамата до колкото ви разбирам.Отидете при Тошо или някаде другаде.Дозер за това не ти трябва.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...