Jump to content
Guest paRADOx

Централно-проблем!

Recommended Posts

Guest paRADOx

Колеги от известно време не ми работи централното заключване на колицата.Убеден съм че е от апарата който се намира в шофьорската врата, обаче не мога да го сваля...трябва да разглобявам беавата, а това май става с чук :D Посъветвайте ме какво да направя или в кой сервиз да отида(в София).Имам и идея да си монтирам алармена система към която да свържа и централното....гъзарийка малко -> от разстояние да си отварям колата(не го правя за да спирам джамбази!)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mihho

а сигурен ли си че е от апарата....щото и аз така си мислех когато взе да се ебава и мойто...но след като раглобих всичко и не стана номера се оказа че е от буксата която излиза от цялата врата към която се връзва всичко от вратата с остатъка от ел.гъзариите ...можеш да провериш нея(ако при 4ген. има такава де) :D ...и успех с разрешаването на проблема :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest APOLON

Колеги от известно време не ми работи централното заключване на колицата.Убеден съм че е от апарата който се намира в шофьорската врата, обаче не мога да го сваля...трябва да разглобявам беавата, а това май става с чук :huh:

Посъветвайте ме какво да направя или в кой сервиз да отида(в София).Имам и идея да си монтирам алармена система към която да свържа и централното....гъзарийка малко -> от разстояние да си отварям колата(не го правя за да спирам джамбази!)

<{POST_SNAPBACK}>

аз преди време имах проблем подобен, точно от апаратчето вътре е. Аз на бравата нищо не съм пипал, пробвай като махнеш кората първо, там има някакви болчета

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest paRADOx

аз преди време имах проблем подобен, точно от апаратчето вътре е.  Аз на бравата нищо не съм пипал, пробвай като махнеш кората първо, там има някакви болчета

<{POST_SNAPBACK}>

Пробвах, обаче не мога да сваля апаратчето.Намира се точно зад ламарината и само го напипвам с ръка. :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Policman

Пробвай си машинките,ако се е повредила тази на шофьорската то и другата няма да отваря :huh: .Като цена са по 5-6лв. за бр.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest paRADOx

Пробвай си машинките,ако се е повредила тази на шофьорската то и другата няма да отваря :huh: .Като цена са по 5-6лв. за бр.

<{POST_SNAPBACK}>

Цената не ме притеснява.Проблема е в смяната!!!А съм сигурен че е машинката в шофьорската врата, защото постепенно се чуваше "цъкане" от там(даваше ми ядове) и така докато спря да цъка, да отваря и така нататък...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest JAZZ

имам двама познати,които би трябвало да се справят!може и аларма да ти поставят. :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Policman

Вътре са със пластмасови зъбни колела,които се износват с времето и идва време за смяна :huh: Другият вариант е да се е разхлабила машинката,ако е захваната на метална шина и при избутване на буталото се измества назад(машинката),което е причина да не може да се отключи вратата,а от там и другата врата ,тъй като не може да подаде импулс към другата машинка :) .Аз имах този проблем и го отстраних,като захванах машинката директно към панела на вратата с винтове ;) Един съвет,като разглобиш си смажи бравата на вратата(механизма),ще се отключва по-добре ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest paRADOx

Благодаря Ви за съветите !Пак ще разглобя врата и ще се пробвам да отстраня проблема, а ако не се справя...ще се запозная с приятелите на Jazz :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

внимавай със смазването - греста и маслото оставени на открито имат склонност да събират всякакви боклуци и прах, и става такава гряз че с чук трябва да я махаш после

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest paRADOx

внимавай със смазването - греста и маслото оставени на открито имат склонност да събират всякакви боклуци и прах, и става такава гряз че с чук трябва да я махаш после

<{POST_SNAPBACK}>

Ще използвам фина графитна грес и WD-40! :huh:

A сам мога ли да си поставя алармата? :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iceman1234

A сам мога ли да си поставя алармата? :huh:

<{POST_SNAPBACK}>

Не е философия, ако си малко жичкаджия - най-вероятно да се оправиш, но ако имаш познати дето са се занимавали - по-добре при тях. За 20-30 лв не си струва труда дето ще хвърлиш. Аз помагах на един познат 2-3 пъти, еми като си знае човек - знае си. Аз гледах, правих, помагах, но сам не бих се наел!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest APOLON

мога да ти препоръчам едни хора. Те ми направиха моята, смениха ми машинката. Фирмата се казва ДЕК, ако те интересува мога да ти кажа къде се намира и да отидеш да ти решат проблемчето :plane:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest paRADOx

мога да ти препоръчам едни хора. Те ми направиха моята, смениха ми машинката. Фирмата се казва ДЕК, ако те интересува мога да ти кажа къде се намира и да отидеш да ти решат проблемчето  :alien:

<{POST_SNAPBACK}>

ДА!Интересува ме!Ако искаш пиши ми лично, или направи пост тука!Ще съм ти много благодарен! :plane:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest kkk

Колега провери и релето което е във шофьорската врата ..казваш че си чувал цъкане от към вратата ...може и реле да е .. аз така чувах цъкане от под кормилото и ми заминаха ел прозорците ..беше отишло релето което отговаря за тях - влага...А иначе и аз имам проблем със централното.. след като ми сложиха аларма спря да отключва останалите врати...само ги заключва .. доста се рових по схеми да видя какво може да е - ама за сега не съм се оправил...най вероятно този агент който ми е слагал алармата нещо е прекъснал някъде...преди това даже централното заключваше вратите като запаля двигателя..сега нищо..:plane:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest slus4o

.........А съм сигурен че е машинката в шофьорската врата, защото постепенно се чуваше "цъкане" от там(даваше ми ядове) и така докато спря да цъка, да отваря и така нататък........

<{POST_SNAPBACK}>

Виж тука!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ивайло Петков
Отговорено (Редактирано)

мога да ти препоръчам едни хора. Те ми направиха моята, смениха ми машинката. Фирмата се казва ДЕК, ако те интересува мога да ти кажа къде се намира и да отидеш да ти решат проблемчето  :blink:

<{POST_SNAPBACK}>

И мен ме интересува. Редактирано от Ивайло Петков

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...