Jump to content
Guest Magnum

Хонда Сивик Si срещу Голф GTI

Recommended Posts

Guest Magnum

По принцип CarAndDriver списанието имат трезва преценка за повечето коли. Но в този тест как са се изложили, да сложат голфа преди сивика - не ми става ясноhttp://www.caranddriver.com/comparisons/10...swagen-gti.htmlА уж хвалят Сивика за най-добро поведение на кола с предно предаване (отказва да недозавива дори и при сериозни провокации), управлението е сравнимо с явни спортисти (Porsche Cayman S, Lotus Exige) при това и цената е доста по-ниска от на Голфа (а е ясно качеството на коя кола ще е по-високо въпреки това)Така и не разбрах на голфа какво му харесаха в повече от сивика, освен турбото дето ти позволява да караш като дизел, и това, че седалката може да се движи нагоре-надолу електрически ... в завоите предните гуми изпускат много лесно (което е и трудно да се регулира с педала на газта като има турбо), клати се като презокеански лайнер ... предполагам вии-дуб са си платили за 'обърканото' класиране

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest tinki

Според мене на голф 5 възлагат много надежди щот до преди тва 2 гти си оставаше най-добра.........нормално е да се правят такива реклами щот на американския пазар(добра хапка за всеки) са доста преки конкуренти то в бг кви класации правят не е истина

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mihho

колко и да го хвалят този голф....колкото и да е по добър в тва и в онова...мене пак ме кефи много повече сивика :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iceman1234

Е, на края на статията хората си казват, че за тях има равенство и в зависимост от феновете печели едната или другата кола. И бъдещето ще покаже. На мен ми звъчи ок като решение! Пък и никой няма да ядосат много с това си изказване! :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest icho

Не защото съм фен на Хонда,но просто като ги погледнеш двете колици ,трябва да си мазохист за да избереш голфа:huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

можеби сме пристрастни в този саит :) но аз вобще невиждам как може да не хереса някои хондето повече от голфа :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest shestia

Е това вече ще е голям майтап, мажду двете коли голфа няма нищо, в сравнение с хондата изостава драстично. Миналата седмица видях абсолютно същия гти 6-та ген едно към едно от снимката, даже беше със същите джанти. Като цяло няма грам дизайн, има само някакви фарове и на живо изобщо не хваща окото, а също ми е странно кой се вози в тая кола, аз лично не бих, някой може да ме види и после ще падне голям смях! ;):huh: пс: да се отбележи че и мойта оценка е обективно и изобщо не съм пристрастен! :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

за дизайн не сте прави, голфа има добра визия. вярно не може да се сравнява с европейския сивик, но американския е по-постен и консервативенто вярно, че дизайна вече е въпрос на вкус, но поне за това не мога да си изкривя душата да кажа на голфа, че е грозен. гледал съм го на живо, на филмчета по автомобилните TV предавания - има визияако по това ги бяха класирали, може би щях да се съглася (пак въпрос на вкус, моя е деформиран) но все пак това е списание, където ги класират по качества на автомобила не само по вид

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest tedeka

Всъщност не видях да са сложили Голфа пред Сивика :huh:"For the first time in anyone’s memory, we have a tie in the “gotta have it” column"Доста Соломоновско заключение ;) още повече като имаме предвид, че "спора" е в т.нар. клас "Голф" ... :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Yama

Всъщност не видях да са сложили Голфа пред Сивика ;)

"For the first time in anyone’s memory, we have a tie in the “gotta have it” column"

Доста Соломоновско заключение ;) още повече като имаме предвид, че "спора" е в т.нар. клас "Голф" ...  :huh:

<{POST_SNAPBACK}>

И аз не видях такава работа!?! В статийката хвалят Голфа, че... се е доближил до Civic-а ;) ! В предшната класация е бил отзад, ма са го подобрили телевизора и почти като Honda e станал :) .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Honda-Z

Най-обективната... На първата страница от четири изображения, две са рекламни банери на голфа :huh: Някой опита ли играта най-отдолу? :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ~P[e]Tko~

Боже ......Сивичето е като кола от бъдещето пред тоя голф ве ;) като космически кораб е колицата ;):):huh:;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...