Jump to content
archer

Prelude 2.0i четвърта генерация - скърцане в задното окачване

Recommended Posts

Колеги,откакто съм я купил колата винаги се е чувало някакво скърцане в задното окачване, мисля, че от някакви тампони или поне така ми се струва. Въпроса ми е при Вас има ли го или е само при мен? Питам, защото се чудя дали е нормално заради по твърдото окачване или да ходя да търся тампони.Поздрави

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има една много голяма вероятност да е от шарнира. Просто го капни с малко масло и всичко се оправя. ;) Ако говориш за тракането ... е това вече не знам от какво е ;) предполагам от корите в багажника.Поздрави !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А май забравяте тампоните на стабилизиращата щанга ,тампоните на носачите,тампоните на амортисиорите(от които може да ти идва скърцането)а отделно има горни и долни шарнири отзад(и се сменят),селеновите втулки има вариант да е и от тях ,но отиди на преглед при добър майстор да ти каже какво може да е, защото трудно ще се разбере от какво е без да се види и чуе на живо.А относно за тампоните не е задължително да са скъсани или напукани може със времето да са се смачкали ли загубили своите свойства.Колега успех с ремонта,поздрави на всички.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Почти съм сигурен че е от тампоните на амортисьорите.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...