Jump to content
Guest PARADOX_sf

Въпрос за климатик?

Recommended Posts

Guest PARADOX_sf

Става дума за Сивик 96-та.Смених му филтъра, но ми се струва, че не е толкова силен както преди. Никога никакви профилактики не са му правени. Въпроса ми е трябва ли, какво трябва и къде могат да ги извършат?Мерси!П.С. Ако не ме лъже паметта май в клуба имахме човек дет се занимава с автомобилни климатици?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest edikoisi

ако от 96 до сега не е сменен фреона вече е станал на въздух :D такаче го сменяй и си готов(аз това праввих миналата седмица)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dancing_niki

ако от 96 до сега не е сменен фреона вече е станал на въздух :D такаче го сменяй и си готов(аз това праввих миналата седмица)

<{POST_SNAPBACK}>

А баш! На година е нормално да губи по малко инсталацията. 0888219370 - Владо, тръгваш от Хемус към семинарията и след първия светофар, търсиш отдясно отворени порти. Изцяло пълнене на инсталацията струва 50 лв. Или поне за моята кола така ми каза. Но за качеството на работа гарантирам!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DrOxBoLi

Импас 56 ;) Имат си всичките машинарии необходими за смяна на фреон. Което хич не е проста работа между другото :D Не е добре да пестите някакви си 10-тина лева за тази услуга при положение, че по късно ще си ги дадете 10-тократно в най добрия случай ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...