Jump to content
Guest APOLON

Въпросче

Recommended Posts

Guest APOLON

Някои може ли да ми обясни за климатика едни неща, че хич не ми е ясна.Имам чувството ,че когато пусна климатика колата я усещам по-бавно , малко по-бавно набира , не усещам ускорението :-) Незнам дали си въобразявам, някъде май бях чул ,че климатика взима малко мощност от колата, и сега съм си въобразил :-)Незнам, някои, ако може да ми обясни как седят нещата :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dancing_niki

Компресора е вързан с ремък към двигателя, на същия ремък са алтернатора и водната помпа. Когато не е пуснат климатика, ролката на компресора се върти свободно (не е зацепена за оста на компресора) когато го пуснеш, ролката зацепва с оста на която са лопатките на компресора. От там идва и натоварването на двигателя. Вече как се осъществява зацепването м/у ролката и оста, не мога да ти кажа, който е отварял компресор и знае нека, моля, да обясни, че и на мен ми е интересно.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

няма безплатни неща - вкъщи като си пуснеш климатика и плащаш на енергото. в колата като няма опънат кабел до трафопоста, и климатика се върти от двигателя. тази енергия за него идва от двигателя - която иначе може да отиде да ти ускори колата

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest element

Днес един приятел си купи "английски" сивик и ми каза,че при запален двигател и ИЗКЛЮЧЕН климатик перката на климатика си въртяла,от духалките не излизало въздух....просто така си върти. Нормално ли е това?Благодаря!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest max_3d_3

Вярно е 4е мощтноста пада доста от климатика и това е факт, така 4е няма за какво да се тревожиш.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Вярно е 4е мощтноста пада доста от климатика и това е факт, така 4е няма за какво да се тревожиш.

:hondarulez: утрепахте ме , единия задава въпрос изобщо не свързан с темата , а другиа без и да погледне датата отговаря на въпрос , на който вече е отговорен :thumbs1: няма край от образи... :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest element

Не смятам да отварям цяла тема само за един въпрос на който ще получа евентуално един,максимум два отговора.А и въпроса ми е в тема за климатик,така,че...извинявай!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest johnyboy

Нормално ли е това?

Не :hondarulez:

няма край от образи...

Правилата на форума ги няма от преди да се регистрира пича :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest pirata

Днес един приятел си купи "английски" сивик и ми каза,че при запален двигател и ИЗКЛЮЧЕН климатик перката на климатика си въртяла,от духалките не излизало въздух....просто така си върти. Нормално ли е това?Благодаря!

Ima li odelna perka za radiatora ? Ako niama - perkite - ohlajdat i radiatora i poradi tazi pri4ina , moje da rabotiat i bez da e vkliu4en klimatika. Ako puk mahne6 buksata na klimati4nia izparitel (filter) - rabotiat postoianno . Zabelejka: Govoria ti za angliiski Accord - neznam pri 'civic'a kak e no se sumniavam da ima razlika

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...