sleeper 29 #1 Публикувано 21 Март, 2011 (Редактирано) http://thetechjournal.com/green-tech/energy-efficient-concept-vehicle-powered-by-a-hybrid-engine.xhtmlстава въпрос за кола, при която има възможността да се олекотява, когато се кара на писта, посредством сваляне на някои излишни за случая детайли и пак да се "оборудва" след края на така наречения "track day". Доста интересна концепция, не е ясно дали ще види бял свят, но прототипа ме зарадва Редактирано 21 Март, 2011 от sleeper Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
velioto4en 2 #2 Отговорено 21 Март, 2011 Яката работа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prelude 311 #3 Отговорено 21 Март, 2011 Бива,само не видях къде са му чистачките?Явно се ползва само при хубаво време,ама можеше направо да няма и покрив при това положение Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
upda7e 3 #4 Отговорено 22 Март, 2011 Погледни колега 4-тата снимка и ще видиш , че има чистачки.Иначе много ми допада и на мен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zc1 2 #5 Отговорено 22 Март, 2011 Добра идея, а и като дизайн ми допада. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове