Jump to content
Стефан Иванов

Смяна на двигател? или тунинг на сегашният..

Recommended Posts

Здравейте колеги, имам сивик 99г. хеч 1.4i 75hp но тъй като е доста слабичък мотора дълго време събирах информация от много и различни места какъв тунинг може да се направи как и къде но в крайна сметка почти всички ми казваха едно и също: - По-добре смени двигатела защото ако правиш твоя му скъсяваш живота а и разхода ти се увеличава а ако намериш и сложиш "сток" двигател който е по-мощен хем ще има доста по-дълъг живот хем разхода на гориво няма да се покачи толкова... Аз искам да закарам колата при някой (без значение коя точка на българия) който може да предложи всичко налично за смяната плюс демонтаж на моя и монтаж на другия двигател,да се разберем предварително за каква сума става въпрос и за 2-3 дена всичко да е готово и да се прибирам с новият за мен двигател... Ако някой може да ми предложи подобно нещо или да ме насочи към друг човек да пише в темата или на лични... а в краен случей ако нямам подходящо предложение съм склонен да оставя колата за някакъв тунинг по двигатела за което също очаквам предложения...Благодаря предварително!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Около 3000 ще ти стигнат за цялата процедура, като разбира се зависи от това кой мотор искаш да набуташ в хеча :huh: Подходящ мотор можеш да намериш в моргите във Варна (горещо ти препоръчвам моргата на BOSS'HOGG, но незнам дали извършва монтаж/swap), предложения за монтаж ще получиш от достатъчно хора според мен :) Поздрави!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
:lol: Много се извинявам, пропуснах да кажа че съм заделил само 1400 лв а за мощност на двигател да е поне 120-30hp а колкото повече нагоре толкова по-добре :)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Провери тази оферта :lol: Предполагам ще се вместиш в бюджета :)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...