Jump to content
Guest iSpider

Задна кора Сивик'96 Хетчбек

Recommended Posts

Guest iSpider

Здравейте фенове,На предния собственик явно не са му допадали елипсите и е направил две големи кръгли дупки за говорители в задната ми кора.Някой знае ли добър тапицер из центъра в София (по възможност да е близо до Халите)? Искам отворите да се запълнят с нещо твърдо и стабилно и да се претапицират.Ако някой има излишна в добро състояние, може да прати снимка с цена. :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest zoro

Колега, аз като я купих мойта беше с едно парче шперплат облечено в неква евтина дамаска и даже неможеше да се отвори напълно. Изрязах си ново парче (така че да се отваря и то с мебелни амортисйори)залепих му 10 мм дунапрен и го тапицирах с черна искуствена кожа. Стана много яко.Ако искаш помощ обади се 0899152288 -Жоро.Ще пробвам да кача снимки.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iSpider

Колега, аз като  я купих мойта беше с едно парче шперплат облечено в неква евтина дамаска и даже неможеше да се отвори напълно. Изрязах си ново парче (така че да се отваря и то с мебелни амортисйори)залепих му 10 мм дунапрен и го тапицирах с черна искуствена кожа. Стана много яко.Ако искаш помощ обади се 0899152288 -Жоро.Ще пробвам да кача снимки.

<{POST_SNAPBACK}>

Мерси за отговора.

Аз вчера намерих едно ателие за което пишеше че "разполагат със всички видове оригинални авто тапицерии", естествено че не беше така, избрах някакъв цвят който горе-долу се доближава към останалия интериор и утре ще видя каква са я свършили с запълването на дупките ... после може и да се обадя :D

И те ми предлагаха кожа, аз не се съгласих защото мислех че ще изглежда кофти до седалките които са с плат.

Иначе не ми е проблем да дам оригиналната кора за размери и да ми направят такава, искам да опитам да възстановя сегашната.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ивайло Петков

В това ателие могат ли да ми изпълнят поръчка за постелка за шофьорското място и ако да къде се намира или тел.?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iSpider

В това ателие могат ли да ми изпълнят поръчка за постелка за шофьорското място и ако да къде се намира или тел.?

<{POST_SNAPBACK}>

http://www.elshadaibg.com/uslugi.html

Най-добре ги питай или ако имаш време отиди на място.

Питай и на други места, защото аз не останах много очарован засега, скъпо е, а утре ще кажа и за резултата ...

Тези се намират на Пиротска горе-долу срещу 134-о училище:

http://bgmaps.com/map.asp?sid=5d1750d0e107...t.x=0&start.y=0

Иначе докато търсех, един ми препоръча някакво място, което се намирало около 10-та поликлиника (Стамболийски и К.Величков някъде), имало наоколо бараки и в една от тях. Ама няма време да ходя до там.

Ако няма да обличаш цялата седалка - продават разни такива "постелки" за седалки, закрепят се за седалката с ластици/куки с ластици, аз съм с такава и е доста добра, взех я от "Метро", не помня цената, но ако си я купиш готова, може и да ти излезе по-евтино.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ~P[e]Tko~

Значи на моето митсубиши му бяхме зели една счупена кора понеже здрави никаде нямаше дадахме я на един майстор в пловдив и за цената от 20 лв някаде я залепи с епоксидна смола (даже много малките пърченца) претъпицира я и мога да ти кажа че стана страхотна не можах да повярвам ....направо ми се освежи колата от всякаде (новата тапицерия си е нова) ....така че искам да ти кажа че сичко прават :D а и тапицерииката е супер много ми допада

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...