plamen79 0 #1 Публикувано 20 Март, 2011 здравеите,свети ми чека и ходих да ми го разчетат,показва грешка номер 1289 или 1209 нещо висок волтаж ама не знаем причината,някои знае ли,мерси предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
h3ll1 1 #2 Отговорено 20 Март, 2011 здравеите,свети ми чека и ходих да ми го разчетат,показва грешка номер 1289 или 1209 нещо висок волтаж ама не знаем причината,някои знае ли,мерси предварителнонали си ходил, кажи какво са ти казали поне Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kytila 249 #3 Отговорено 20 Март, 2011 Да не е : P1298 - Electrical load sensor - voltage high.вероятни причини: wiring open circuit, electrical load sensor, ECM ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
plamen79 0 #4 Отговорено 22 Март, 2011 точно тая е ама каква е причината не се знае гледам си ми написал на английски няколко вариянта за отговор ама ако и някои ги преведе ще е добре,а ако знаех каква е нямаше да питам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kytila 249 #5 Отговорено 22 Март, 2011 Прекъснат кабел , електрически товарен сензор или компа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове