Jump to content
Guest 8100rpm

Внос

Recommended Posts

Guest 8100rpm

Интересувам се дали мога да вкарам 1 интегра 190кс с чужд номер в случея аз сам с друго гражданство и дали мога да избегна мито и акциз съшото се однася и за 1 VTi 160кс :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Интересувам се дали мога да вкарам 1 интегра 190кс с чужд номер в случея аз сам с друго гражданство и дали мога да избегна мито и акциз съшото се однася и за 1 VTi 160кс  :huh:

<{POST_SNAPBACK}>

Имаш и друго гражданство или си с чуждо и искаш да й сложиш сини номера?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ASUSfen

Интересувам се дали мога да вкарам 1 интегра 190кс с чужд номер в случея аз сам с друго гражданство и дали мога да избегна мито и акциз съшото се однася и за 1 VTi 160кс  :)

<{POST_SNAPBACK}>

Имаш и друго гражданство или си с чуждо и искаш да й сложиш сини номера?

<{POST_SNAPBACK}>

160 коня не е акцизна , а за 190 трябва да мислиш нещо че идва много пари с акциза

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 8100rpm

с българско и шбеицарско гражданство съм мога да карам с швеицарски и със сини номера кое ще е по изгодно ПС:повече ме интересува интеграта ако някои знае колко е акциза :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf
Отговорено (Редактирано)

Интегра 200 коня :DB18C6 е моторетката.

Редактирано от PARADOX_sf

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

с българско и шбеицарско гражданство съм мога да карам с швеицарски и със сини номера кое ще е по изгодно

ПС:повече ме интересува интеграта ако някои знае колко е акциза ;)

<{POST_SNAPBACK}>

След 163 кон просто си приготви от 8000 лв нагоре !!! а се съмнявам да можеш да я регистрираш със сини номера при положение , че си и гражданин на България ;) по скоро да можеш да я регистрираш на името на баща ти ( или майка ти ) един от двамата който не е с българско гражданство !!! Или иначе , за да я караш с швейцарски номера мисля си , че пак трябва да е регистрирана колата на някой от ваще името или на твое име в самата швейцария , мисля , че не би трябвало да имаш проблем !!! но все пак се обади в КАТ или се консултирай с нотариус или адвокат , знам ли и аз кой да питаш :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ASRACING

с българско и шбеицарско гражданство съм мога да карам с швеицарски и със сини номера кое ще е по изгодно

ПС:повече ме интересува интеграта ако някои знае колко е акциза :D

<{POST_SNAPBACK}>

[/q

Може да бъде регистрирана на твое име с швейцарска регистрация,но като влезеш в България ти записват колата в паспорта,и като искаш да излизаш отново правят проблеми(искат колата да стои в склад под митнически контрол).Ако кола с чужда регистрация я караш в България,има някакъв срок на пребиваване и периодично трябва да се разхождаш до съседните страни,и да се връщаш обратно(ако искаш,разбира се).

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest radio_manbg

всичко казано дотук е така доколкото съм запознатобаче проблемите когато караш кола с чужди номера са адски много и вероятността да я гепат е........ застрахователният процент е двойно ако не и повече... абе много разправий и с куки и т.н.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 8100rpm

ПС:повече ме интересува интеграта ако някои знае колко е акциза :D

<{POST_SNAPBACK}>

След 163 кон просто си приготви от 8000 лв нагоре !!! а се съмнявам да можеш да я регистрираш със сини номера при положение , че си и гражданин на България :P по скоро да можеш да я регистрираш на името на баща ти ( или майка ти ) един от двамата който не е с българско гражданство !!! Или иначе , за да я караш с швейцарски номера мисля си , че пак трябва да е регистрирана колата на някой от ваще името или на твое име в самата швейцария , мисля , че не би трябвало да имаш проблем !!! но все пак се обади в КАТ или се консултирай с нотариус или адвокат , знам ли и аз кой да питаш ;)

<{POST_SNAPBACK}>

Значи застраховката за 1 година е 2570лв. с вклучени 20% завишение ясно е че ще избегна ДДС-то и мото-то но тоя акциз ми ебава маиката а и да я гепат на много добра цена ще е застрахована ,българския паспорт и без това ми е истекъл такаче само швеицарския е валиден.

какво имаше впредвид за този митнически контрол че седи там колко време и защо

В Швеицария всичко ми е ясно застраховка данаци прехвърляния

дали ще съм по на далавера ако сум със сини номера

ПС:пичове много благодаря че помагате всички знаем колко е трудно да си намрим подходяща разачка ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest kamikadzeto

ПС:повече ме интересува интеграта ако някои знае колко е акциза :huh:

<{POST_SNAPBACK}>

колега ако може да ти послужи за ориентир скоро плащах ддс и акциз на прелюд 2.2v-tec 185к.с. и излезе 11500лв. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest raldo

Значи застраховката за 1 година е 2570лв. с вклучени 20% завишение ясно е че ще избегна ДДС-то и мото-то но тоя акциз ми ебава маиката а и да я гепат на много добра цена ще е застрахована ,българския паспорт и без това ми е истекъл такаче само швеицарския е валиден.

<{POST_SNAPBACK}>

Колега,ако ти "гепат" колата,това,"ебава на майката" от акциза ще ти се стори като лек масаж на задните части. :huh: Тъй като ,както казваш,ти е изтекъл паспорта(българския).ако желаеш да излезеш от бг ще трябва да и платиш митническите сборове,защото се водиш швейцарски гражданин(презумцията е ,че си я продал и искаш да вземеш застраховката,като едновременно неплащаш мито.

за по-обстойна информация за това

-- "недоразумение,изразяващо се във физическото присъствие на хора в държавни учреждения,които се опитвам да подобрят уменията си да правят нищо,за много време и за много пари"--носещо гордото име-българска държавна администрация- можеш да прочетеш един доста забавен (за четене),

СЛУЧАЙ.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest tinki

Мила родино толкоз малка па колко говеда те тъпчат :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 8100rpm

ПС:повече ме интересува интеграта ако някои знае колко е акциза :alien:

<{POST_SNAPBACK}>

колега ако може да ти послужи за ориентир скоро плащах ддс и акциз на прелюд 2.2v-tec 185к.с. и излезе 11500лв. :wub:

<{POST_SNAPBACK}>

a kolko e dds-to na preluda :plane:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hondman

Zna4i-vlizate na www.mobile.bg, davate na polezni ot menuto gore, davate mitni`eski kalkulator.Ot tam pi6ete kolko konq ili kilovate e dali ima evro1 i to samo vi ivz4islqva vsi4ki taksi.Tova e ot men. :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...