Guest 8100rpm #1 Публикувано 16 Май, 2006 Интересувам се дали мога да вкарам 1 интегра 190кс с чужд номер в случея аз сам с друго гражданство и дали мога да избегна мито и акциз съшото се однася и за 1 VTi 160кс Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Tino #2 Отговорено 16 Май, 2006 Интересувам се дали мога да вкарам 1 интегра 190кс с чужд номер в случея аз сам с друго гражданство и дали мога да избегна мито и акциз съшото се однася и за 1 VTi 160кс <{POST_SNAPBACK}> Имаш и друго гражданство или си с чуждо и искаш да й сложиш сини номера? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ASUSfen #3 Отговорено 16 Май, 2006 Интересувам се дали мога да вкарам 1 интегра 190кс с чужд номер в случея аз сам с друго гражданство и дали мога да избегна мито и акциз съшото се однася и за 1 VTi 160кс <{POST_SNAPBACK}> Имаш и друго гражданство или си с чуждо и искаш да й сложиш сини номера? <{POST_SNAPBACK}> 160 коня не е акцизна , а за 190 трябва да мислиш нещо че идва много пари с акциза Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 8100rpm #4 Отговорено 17 Май, 2006 с българско и шбеицарско гражданство съм мога да карам с швеицарски и със сини номера кое ще е по изгодно ПС:повече ме интересува интеграта ако някои знае колко е акциза Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf #5 Отговорено 17 Май, 2006 (Редактирано) Интегра 200 коня :DB18C6 е моторетката. Редактирано 17 Май, 2006 от PARADOX_sf Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Tino #6 Отговорено 17 Май, 2006 с българско и шбеицарско гражданство съм мога да карам с швеицарски и със сини номера кое ще е по изгодно ПС:повече ме интересува интеграта ако някои знае колко е акциза <{POST_SNAPBACK}> След 163 кон просто си приготви от 8000 лв нагоре а се съмнявам да можеш да я регистрираш със сини номера при положение , че си и гражданин на България по скоро да можеш да я регистрираш на името на баща ти ( или майка ти ) един от двамата който не е с българско гражданство Или иначе , за да я караш с швейцарски номера мисля си , че пак трябва да е регистрирана колата на някой от ваще името или на твое име в самата швейцария , мисля , че не би трябвало да имаш проблем но все пак се обади в КАТ или се консултирай с нотариус или адвокат , знам ли и аз кой да питаш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ASRACING #7 Отговорено 17 Май, 2006 с българско и шбеицарско гражданство съм мога да карам с швеицарски и със сини номера кое ще е по изгодно ПС:повече ме интересува интеграта ако някои знае колко е акциза <{POST_SNAPBACK}>[/qМоже да бъде регистрирана на твое име с швейцарска регистрация,но като влезеш в България ти записват колата в паспорта,и като искаш да излизаш отново правят проблеми(искат колата да стои в склад под митнически контрол).Ако кола с чужда регистрация я караш в България,има някакъв срок на пребиваване и периодично трябва да се разхождаш до съседните страни,и да се връщаш обратно(ако искаш,разбира се). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest radio_manbg #8 Отговорено 17 Май, 2006 всичко казано дотук е така доколкото съм запознатобаче проблемите когато караш кола с чужди номера са адски много и вероятността да я гепат е........ застрахователният процент е двойно ако не и повече... абе много разправий и с куки и т.н. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 8100rpm #9 Отговорено 18 Май, 2006 с българско и шбеицарско гражданство съм мога да карам с швеицарски и със сини номера кое ще е по изгодно ПС:повече ме интересува интеграта ако някои знае колко е акциза <{POST_SNAPBACK}> След 163 кон просто си приготви от 8000 лв нагоре а се съмнявам да можеш да я регистрираш със сини номера при положение , че си и гражданин на България по скоро да можеш да я регистрираш на името на баща ти ( или майка ти ) един от двамата който не е с българско гражданство Или иначе , за да я караш с швейцарски номера мисля си , че пак трябва да е регистрирана колата на някой от ваще името или на твое име в самата швейцария , мисля , че не би трябвало да имаш проблем но все пак се обади в КАТ или се консултирай с нотариус или адвокат , знам ли и аз кой да питаш <{POST_SNAPBACK}> Значи застраховката за 1 година е 2570лв. с вклучени 20% завишение ясно е че ще избегна ДДС-то и мото-то но тоя акциз ми ебава маиката а и да я гепат на много добра цена ще е застрахована ,българския паспорт и без това ми е истекъл такаче само швеицарския е валиден.какво имаше впредвид за този митнически контрол че седи там колко време и защо В Швеицария всичко ми е ясно застраховка данаци прехвърляния дали ще съм по на далавера ако сум със сини номера ПС:пичове много благодаря че помагате всички знаем колко е трудно да си намрим подходяща разачка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest kamikadzeto #10 Отговорено 18 Май, 2006 с българско и шбеицарско гражданство съм мога да карам с швеицарски и със сини номера кое ще е по изгодно ПС:повече ме интересува интеграта ако някои знае колко е акциза <{POST_SNAPBACK}> колега ако може да ти послужи за ориентир скоро плащах ддс и акциз на прелюд 2.2v-tec 185к.с. и излезе 11500лв. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest raldo #11 Отговорено 18 Май, 2006 Значи застраховката за 1 година е 2570лв. с вклучени 20% завишение ясно е че ще избегна ДДС-то и мото-то но тоя акциз ми ебава маиката а и да я гепат на много добра цена ще е застрахована ,българския паспорт и без това ми е истекъл такаче само швеицарския е валиден. <{POST_SNAPBACK}> Колега,ако ти "гепат" колата,това,"ебава на майката" от акциза ще ти се стори като лек масаж на задните части. Тъй като ,както казваш,ти е изтекъл паспорта(българския).ако желаеш да излезеш от бг ще трябва да и платиш митническите сборове,защото се водиш швейцарски гражданин(презумцията е ,че си я продал и искаш да вземеш застраховката,като едновременно неплащаш мито.за по-обстойна информация за това -- "недоразумение,изразяващо се във физическото присъствие на хора в държавни учреждения,които се опитвам да подобрят уменията си да правят нищо,за много време и за много пари"--носещо гордото име-българска държавна администрация- можеш да прочетеш един доста забавен (за четене), СЛУЧАЙ. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest tinki #12 Отговорено 18 Май, 2006 Мила родино толкоз малка па колко говеда те тъпчат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 8100rpm #13 Отговорено 19 Май, 2006 с българско и шбеицарско гражданство съм мога да карам с швеицарски и със сини номера кое ще е по изгодно ПС:повече ме интересува интеграта ако някои знае колко е акциза <{POST_SNAPBACK}> колега ако може да ти послужи за ориентир скоро плащах ддс и акциз на прелюд 2.2v-tec 185к.с. и излезе 11500лв. <{POST_SNAPBACK}> a kolko e dds-to na preluda Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Hondman #14 Отговорено 20 Май, 2006 Zna4i-vlizate na www.mobile.bg, davate na polezni ot menuto gore, davate mitni`eski kalkulator.Ot tam pi6ete kolko konq ili kilovate e dali ima evro1 i to samo vi ivz4islqva vsi4ki taksi.Tova e ot men. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове