sakyt4o 0 #1 Публикувано 18 Март, 2011 колеги какво ли не правих и още немога да отстраня проблема.смених ланда сонда .смених и температурния датчик и пак няма оправяне.дайте съвет от какво може да е и къде да отида да я погледнатно да не в хонда пловдив защото от тяхната диагностика съм с 500 лв назад.колата е хонда акорд 99 1.8 136 коня ф18б2 двигател .от пловдив съм Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mom4i74 23 #2 Отговорено 18 Март, 2011 Колега диагностира ли я с кламерната апаратура? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pikaso906 168 #3 Отговорено 18 Март, 2011 Исчисти ЕАЦВ,дросела и болта за регулиране на гаста.При мене се оправи като ги исчистих. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sakyt4o 0 #4 Отговорено 18 Март, 2011 грешката като я вържем на компютър е неподгрява ланда сонда ми казва.а смених с чисто нова и пак нестава.само дето се набутах.може ли от дроселната клапа да дава грешка все едно е ланда сондата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #5 Отговорено 20 Март, 2011 Не.Какъв точно е проблема с оборотите? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове