Jump to content

Recommended Posts

Guest Civic*6
Публикувано (Редактирано)

Как да разбера дали имам ABS или не. И ако евентуално нямам, колко би струвало поставянето. Колата е Civic D14A3.

Редактирано от Civic*6

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ивайло Петков

В средата на таблото трябва да имаш лампа ABS (не SRS).Може да разбереш и чрез спиране. :huh: Аз на мойта нямам, макар, че продавача беще обявил, че има.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iSpider

Лампата АБС няма ли я винаги по принцип? И аз не съм сигурен дали имам или не, спирал съм внезапно, колелата са блокирали но това е било при скачане на спирачката.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Лампата АБС няма ли я винаги по принцип?

И аз не съм сигурен дали имам или не, спирал съм внезапно, колелата са блокирали но това е било при скачане на спирачката.

<{POST_SNAPBACK}>

Нямаш начи !!! щом педала на спирачката не те е ритал , значи нямаш :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iSpider
Отговорено (Редактирано)

Лампата АБС няма ли я винаги по принцип?

И аз не съм сигурен дали имам или не, спирал съм внезапно, колелата са блокирали но това е било при скачане на спирачката.

<{POST_SNAPBACK}>

Нямаш начи !!! щом педала на спирачката не те е ритал , значи нямаш :huh:

<{POST_SNAPBACK}>

той си ме риташе преди време, но диагнозата тогава беше изгнили дискове, от тогава не е ритал ;) , иначе спирачките си коват доста здраво и без да блокирам гуми. Редактирано от iSpider

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest chikiriki

Как да разбера дали имам ABS или не. И ако евентуално нямам, колко би струвало поставянето. Колата е Civic D14A3.

<{POST_SNAPBACK}>

нямаш ! ще ти струва 900 лв всичко !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest slus4o

<{POST_SNAPBACK}>

Като щракнеш на контакт ако имаш АБС лампа - имаш иначе не!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Stef

Като щракнеш на контакт ако имаш АБС лампа - имаш иначе не!

<{POST_SNAPBACK}>

Малко уточнение - ако светне лампата на ABS-а, която иначе я има вероятно и в таблата на коли, които са без ABS, само че не свети при палене на колата...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ивайло Петков

Няма я.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul
Отговорено (Редактирано)

ми отвори капака и проследи една от тръбите, дето излиза от сервото и ако те заведе до ABS, значи имаш,ако стигнеш до разпределител - sorry - другия път питай и пипай преди да си купиш кола :D

Редактирано от joro_bul

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dobsyn

Няма я.

<{POST_SNAPBACK}>

Хе хе и аз си мислех 4е има ABS обаче като отидох в авокъщата ...гледам ..няма, ама така се бях навил да купувам 4е не издържах и я взех въпреки тази забележка! В Хонда Жарна ми казаха че този модел няма ABS по дефалт и 4е не може да се сложи което ми се стори почти абсурдно!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest shestia

ми отвори капака и проследи една от тръбите, дето излиза от сервото и ако те заведе до ABS, значи имаш,ако стигнеш до разпределител - sorry - другия път питай и пипай преди да си купиш кола ;)

<{POST_SNAPBACK}>

Или другия вариант е отваряш багажника и гледаш вдясно под тапицерията, мисля че там седеше компютъра за абс-а, ако няма значи и абс-а го няма. :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...