stomanata 2 #1 Публикувано 17 Март, 2011 Здравейте,Обмислям да си сменя маслото на скоростната кутия на CR-V 99-та година.В аутодатата няма инфо, а в книжката пише за маслко на Хонда или може SG,SH,SJ SAE 10W-30 или 10W-40 (временно).В аутоплиус се зачудиха като цяло дали има вискозитет 10в-30 Звъннаха на някакъв експерт по хондите и той казал само оригинално да се ползва, че иначе започвали проблеми.Вие какво ще ме посъветвате? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLEIN MONO 148 #2 Отговорено 17 Март, 2011 Genuine Honda MTF е маслото, което ти трябва, предполагам около 2 литра. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fly-boy 91 #3 Отговорено 17 Март, 2011 MTF поръчваш си от официален представител на хонда Има масло с такъв вискозитет 10W30 просто в България има доста некомпетентни служители Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Crazy job 434 #4 Отговорено 17 Март, 2011 Honda MTF е маслото,аз го бях взел до колкото си спомням по 20лв/л.но за CR-V не знам колко ще ти трябва. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stomanata 2 #5 Отговорено 17 Март, 2011 Мерси.По книжка го дават 1,7л.А няма ли по-евтини варианти? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Crazy job 434 #6 Отговорено 17 Март, 2011 Ами щом е 1,7л. тогава си вземаш два и си готов.По-евтим вариянт може и да има,но не е за препоръчване. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
archer 6 #7 Отговорено 17 Март, 2011 (Редактирано) Honda MTF (ако си с ръчни скорости) - аз го смених миналия месец. Купих го от Юби-ко. Там имат само наливно, цената май беше малко под 20 лв/литър. Редактирано 17 Март, 2011 от archer Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fly-boy 91 #8 Отговорено 17 Март, 2011 Колега не се циганеи за 5-6 лева Наливното в Юби ко мисля че беше 18 лева литъра Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
OutCold 2 #9 Отговорено 17 Март, 2011 MTF3 миналата седмица нямаха в Юби-ко. Обади се и питай. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове