Jump to content
Guest eftimov

Монтиране на скинове за таблото

Recommended Posts

Guest eftimov

та чувал съм че проблема бил при свалянето на стрелките на таблото. чупели се лесно. та ако некой има опит в поставянето им да каже от какво да се пазим и как да го направим най-добре.благодаря предварително.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Aми на моето табло стрелките се махат и слагат много лесно :( Civic 3g.Просто с малко повечко сила се захващтат и се дърпат,НО ги хващаш там където са мушнати,не на края!Но след това идва проблема как да ги сложиш,на скоросто мера няма проблем,но за показателите за бензин,температура и ако имаш оборотомер се внимава страшно много и се изисква изключително търпение и спокойствие.Мога да те посъветвам да попиташ хора които са си махали стрелките да ги питаш,защото ти караш civic 5g,нали???А сами знаем че между хонда и хонда има разлика голяма :( Но или иначе я кажете какво мислита за резултатът от смяна на пластмаските,засега са само с хартиика,по нататък както си му е реда Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest d15b2

на мен ми харесва, добре е станало ама защо не си изрязал дупките за броячите.... и надписчето отдолу, naughty honda ме кефи:( ама е малко на криво:() като циало оценката ми е 5,5 :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gena_g

Но или иначе я кажете какво мислита за резултатът от смяна на пластмаските,засега са само с хартиика,по нататък както си му е реда Публикувано изображение

МЕН ЛИЧНО СТРАШНО МНОГО МЕ КЕФИ ТАКА С БЕЛИ КИЛОМЕТРАЖИ И Т.Н.- ДАЖЕ И АЗ МИСЛЕХ СА НА АКОРДА ДА ГИ ПРАВЯ ТАКА - И ТАМЪН КАКТО Е БЯЛ ЩЕШЕ ДА Е ЧУК - АМА ТВА Е ЧЕ ВЕЧЕ НЯМЯ ЗА КОГА :( . ИНАЧЕ ДОБРЕ ТИ СТАНАЛО (САМО ДА НАПРАВИШ НЕЩАТА КОИТО "d15b2" СПОМЕНА И ЩЕ СИ МНОГО СУПЕР!!!!!!!!!!!!!) НЯКОЙ ПЪК ТЕЗИ РАБОТИ СИ ГИ ОСТАВЯТ ЧЕРНИ (КИЛОМЕТРАЖИТЕ И Т.Н.) И ПРАВЯТ ВСИЧКО ОСТАНАЛО ОТСТРАНИ БЯЛО - НО МИСЛЯ ЧЕ ТАКА Е ПО-ГОТИНО (ВЪПРОС НА ВКУС ;);):( ). ОБАЧЕ ИМАМ ЕДНО ВЪПРОСЧЕ - ТЪЙ КАТО ЦИФРИТЕ И ЧИРТИЧКИТЕ НА КИЛОМЕТР. И ОБОРОТОМЕРА МИ СА БЕЛИ - ДАЛИ ТРЯБВА НЯКАК СИ ДА ИМ СЕ СМЕНИ ЦВЕТЪТ КАТО СЕ СЛАГАТ БЕЛИТЕ ЦИФЕРБЛАТЧЕТА??????????????????? :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest d15b2

я да питам аз как точно се отваря таблото на сивик 5ген, и дали някой е сменял цвета на осветлението? даречем да е синьо. А някой купи ли таблото на оранжевото чудовище? ако сте го сложили направете една две снимки да видим

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Ами значи цифричките мисля на всички табла са бели,но от вътрешната страна са намазани с фосфор,вече зависи какъв е,при мене е зелен.И засега когато падне мрака , като пусна фаровете и прозира от лисчето светло зеленикъв цвят,къвто е цвета на лампичките,за по нататък дето викам че ще го направя по реда му , ще търся някаква по дебела и прозираща пластмаса и предполагам ще се наложи да намажа цялата задна страна с фосфор че да свети :(Публикувано изображение ето как изглежда изотзадзе :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest d15b2

а ти как всъщност ги прави? свали ги и ги сканира ли?аз съм сигурен ще че мога да си ги направя ама не съм мнго сигурен че ще мога да разглобя таблото и да го зглобя(и да няма счупени щипки :( )

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Ами със сканиране става по-лисно но на мене ми се наложи да ги снимам и от там на Corel да ги изчертавам и принтирам на листче.За пластмаските обаче ще сканирам,оразмерявам и после на лепенки :( А за таблото на оята не е толкова трудно,но при твоята може да е малко по трудно,аз разглеждах на 5г как е зглобявано и не мисля че много трудно,но както ти казах,много търпение и спокойствие и много мислене япончеттата как са го зглобили,парвия път ми отне 4-5 часа за да го разглобя,а сега го рпавя за 10 мин :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest V-tec
Отговорено (Редактирано)

Да кажа и аз едно мое мнение.Внимаваите с тея работи щото заминаха 2 табла поради същата причина. Ако правите нещо слагаите го без да се вадят стрелките ако можете де ако не, не слагаите :( щото поен при мене само стрелката на километража е механична сичко друго е на датчици електонно и т.н извадиш ли я веднъж забравяш за нея а и между другото това стана и при маистор така чеее :D внимамаите кои го прааи или каде и ко се пипа щото Ново таблооо :(

Редактирано от V-tec

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest KATADJIQTA/RAZBIVACH/

аз да кажа за цвета на таблото имам един авер се занимава с километражи и заедно пражихме на друг таблото да му свети парво в синио а после в 4ервено 4е не му хареса,стана много яко но и неравномерно заштото диодите не светят като лампите да разпраскват светлината а правят то4ка и на места е сило а на места по слабо и да знаете е голяма игра4ка :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest sand0

Тия са много яки ама нямат с Километри вместо мили :D

Публикувано изображение

Как и да е някои интересува ли го за 60$ такъв щото аз ще си вкарам тия дни такъв

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest d15b2

Публикувано изображение

Как и да е някои интересува ли го за 60$ такъв щото аз ще си вкарам тия дни такъв

аз се интересувам, ама си го сложи първо и направи снимки да видя как стои, пък и тъкмо да посъбера пари

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Martinez

Публикувано изображение

Има ли за Акорд '86 - '89?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rocco

Аз имам същите, километражи само че са SI модела, само незнам каде да си ги монтирам, ниякои да има такава информация.....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

аз се интересувам, ама си го сложи първо и направи снимки да видя как стои, пък и тъкмо да посъбера пари

Ето на какво заприличва колата СЛЕД като се сложат подобни циферблати: :D

post-18-1084869638_thumb.jpg

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest d15b2

е тва найстина е много красиво, особенно със сменени светлини и на копчетата. Много се изкефих

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Patrik

извинявай за вапроса ама ако си го виждал това на живо да кажешдали се виждат стрелките че на снинката не си много личат а се губи малко смисала ако не виждаш все пак показаниятаиначе верно е много яко и на мен ми хареса :D и това че е в мили не е толкова кофти като му свикнеш предполагам

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Martinez

извинявай за вапроса ама ако си го виждал това на живо да кажешдали се виждат стрелките че на снинката не си много личат а се губи малко смисала ако не виждаш все пак показаниятаиначе верно е много яко и на мен ми хареса :D и това че е в мили не е толкова кофти като му свикнеш предполагам

Таман ще имаш извинение пред полицаите за скоростта :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Patrik

ше ги качвам да ги воза за да им покажа как не се вижда и как не се усеща скоростта и те срещу 20лв. даже ще ми се извинят че са ме спрели :D:D:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Martinez

ше ги качвам да ги воза за да им покажа как не се вижда и как не се усеща скоростта и те срещу 20лв. даже ще ми се извинят че са ме спрели :D:D:D

:D:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BOGIE

Публикувано изображение

na men takova mi triabva ima li za 3g

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

Колега, скивай брата Руснак :D какви циферблати, специално за Акорд 3-а генерация ни предоставя:http://www.pauldesign.ru/honda/projects.htmlЕгати манияците и ентусиастите са тия Руснаци :D:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Martinez

Колега, скивай брата Руснак :D какви циферблати, специално за Акорд 3-а генерация ни предоставя:http://www.pauldesign.ru/honda/projects.htmlЕгати манияците и ентусиастите са тия Руснаци :D:D
Благодарско :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest eftimov

и аз благодаря за линка:!:както и за хелпа

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Mark Antoniy

Аз пък искам тунинг, който да ми даржи оная стрелка дето пише FUEL от долу, в крайно горно положение а цвета може и да е лайнян! :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BOGIE

на мен ми трябва в мили ниакой знаели линк за 3Г

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

Аз пък искам тунинг, който да ми даржи оная стрелка дето пише FUEL от долу, в крайно горно положение а цвета може и да е лайнян! :D

И аз го имам тоз проблем, не знам със тунинг дали ще се оправи ?!? ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gena_g

:D:D:D КАК ИСКАМ И АЗ ЕДИН ТАКЪВ ТУНИНГ :D:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Patrik

тунинга се казва КИНТИ да ви светна :D:D:D ама не знам каде го прават ако някой знае да казва :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest OrAnGe_MoNsTeR

на мойта 5G доста трошливи бяха стрелките на таблото Трябва МНОГО внимателно да се свалят! :rolleyes: Впро4ем имам един излишен Gauge Face http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=230

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...