Jump to content
Guest Civic*6

Смяна на масло

Recommended Posts

Guest Civic*6

Както вече се похвалих, от седмица имам Сивик 6, и сега задължително трябва да сменя гореизброените масла. Въпросът ми е какво масло трябва да си взема за двигател D14A3, за съответната скоростна кутия и хидравликата.За съжаление упътването ми е на немски, а в темите не открих упътване на английски (там си пише всичко ;) ). Благодаря предварително!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Моят съвет е полусинтетика за двигателя и скоростите: 10в40ако ще гъзарееш ( :lol: за феновете на МОТУЛ) сложи мотул 6100 в двигателя, а за скоростите: каквото намериш, просто не взимай най-евтиния боклукЗа двигателя, просто намери нещо марково, а не менте... Мотул/Мобил/Кастрол/Репсол ... само да не е някое тяхно менте!Гарантирано оригинален Мотул можеш да вземеш от Проспиид, както и сигурно от много други места.за хидравликата не мога да помогна

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iSpider

За скоростите за 6 ген. търси МТФ (Менюъл Трансмишън Флуид) на Хонда (абе що не мога да превключа на латиница по никакъв начин?!:huh: ) или някакъв заместител, по-добре е някой квалифициран да ти каже (Омбре например, има адреса му някъде из форума, ползвай търсачката).

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest pepi

Че къде ще намериш MDF ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found