Jump to content
Guest MonsterOOD

Въпрос

Recommended Posts

Guest MonsterOOD
Публикувано (Редактирано)

Здравейте нов съм в форума и се надявам да не преча хехехе Та преди месец се сдобих с Хонда Сивик 1.5 мотор 127 коня витек номера на ДВГ-то е D15Z1 1992г колата е на аватара ми. Взех я с много проблеми ама ги отстранявам постепенно. Гори масло доста, карета, тампони лудница, но немога да установя защо свети чека. Като я запаля жсичко е точно като подам газ и светва!!!:thumbs: Дайте ми малко насока каде да тярся проблема че светне ли и леко оборотите пипа надолу. Поздра Ви.

Редактирано от MonsterOOD

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest raldo

.. Хонда Сивик 1.5 мотор 160 коня витек номера на ДВГ-то е D15Z1  1992г

<{POST_SNAPBACK}>

Честито колега,но такова животно нема.

D15Z1   cub.cm-1493   valves-16   injection-MPFI   pistons-75 x 84.5   shafts-SOHC   VTEC-E   years-92-95   Civic VEi   P.S.-90@
P.S.-90@

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MonsterOOD

Да бе видях яко са ме метнали но леко е преработена и е 127 к.с. Поздра Ви.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

турбо или нитро?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MonsterOOD
Отговорено (Редактирано)

Хмммм

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather
Отговорено (Редактирано)

бате по скапана кола от твойта надали има в София и из цяла българия .тоя продавач е от Обеля и е ебаси мизерника ,първо я беше писал 160 коня и аз отидох преди 5 или 6 месеца да я видя и се ПОБЪРКАХ от смях от нея излезна ебаси мизерника и по едно време ми идваше да му вкарам една плесница .панталоните му бяха толкова мръсни ,че куршум не може да ги пробие от мизерия а вътре колата беше .... абе нямам думи . освен това тоя двигател е vtec-e което значи ,че е икономичния ВИТЕК така че забрави за тези 127 коня .тях ги има единствено в сънищата на предишния собственик.освен това тая рисунка дето той толкова я хвали вземи я махни все едно аз съм я рисувал с темперни бой .ПЪЛЕН ПОТРЕС ;) така че ако можеш я продавай по спешност на някой които разбира колкото тебе ,че иначе те чака ЯКА НАБУТВАЦИЯ.МЪЧНО МИ Е ЗА ТЕБ ама ако беше влезнал във форума преди да я купиш ,можеше да ти помогнем ама сега сори ...

Редактирано от greenwather

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MonsterOOD
Отговорено (Редактирано)

Така значи този кадето му викаш така е супер пич и бачкаме заедно. За рисунката е мн готина и за без пари толкова. Ако си от обеля ела да видиш сега какво сам я направил, повярваи ми няма нищо общо!!! Колата е 127 коня преработих я по определения ред. Мога да ти кажа че доста разбирам от коли и че не е 160 коня не е, но бяга определено за 127 коня. Карал сам коли и знам колко коне как дърпат. Аз съм се набутал вече такаче вращане няма а и няма да я махам защото си ме кефи яко. Щом си я виждал наживо при него значи може и аз там да съм бил там. Поздра Ви

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

Така значи този кадето му викаш така е супер пич и бачкаме заедно. За рисунката е мн готина и за пез пари толкова. Ако си от обеля ела да жидисх сега какво сам я напражил, повярваи ми няма нищо общо!!! Колата е 127 коня преработих я по определения ред. Мога да ти кажа че доста разбирам от коли и че не е 160 коня не е, но бяга определено за 127 коня. Карал сам коли и знам колко коне как дърпат. Аз съм се набутал вече такаче вращане няма а и няма да я махам защото си ме кефи яко. Щом си я виждал наживо при него значи може и аз там да съм бил.

<{POST_SNAPBACK}>

и как прецени че е 127 коня?

какво си и сменил ,че е станала толкова?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MonsterOOD

Сменена генерация, спортно гърне и спортен филтър, разпилване на колектори смукателни и испускателни, разпилване на главата, спортни бутала сега компресията е 10,5 атмос. ,уш казвам уш защото според мене този кадето пресофтоира компа маи небеше мн в час. И от тези мои преработки смятам че е около 127 коня и така върви разбира се.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

Сменена генерация, спортно гърне и спортен филтър, разпилване на колектори смукателни и испускателни, разпилване на главата, спортни бутала сега компресията е 10,5 атмос. ,уш казвам уш защото според мене този кадето пресофтоира компа маи небеше мн в час. И от тези мои преработки смятам че е около 127 коня и така върви разбира се.

<{POST_SNAPBACK}>

а това на аватара ти дето си го писал vtec 12v в смисъл 12 клапана ли е?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather
Отговорено (Редактирано)

мерил ли си я на Божура ?и още нещо да питам как така продавача бил супер пич и бачкате заедно па те е метнъл? а и на всичкото отгоре ти самия си монтъор и са те метнали . ;) нещо не схващам

Редактирано от greenwather

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest C_I_V_I_C

greenwather дай да го разходиме до божура да видиме тея 127-коня кво могат ;) ти заси4а ли врме ме ? и секи си слага коне колко си иска и как си иска фанете се стегнете малко как ги сметате напрао ме разбивате ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest roadracer

смятам че е около 127 коня и така върви разбира се.

Сметките в Проспийд на Диното.....с домашната елка всеки може !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MonsterOOD

Добре бе пичове защо завиздате немога да разбера? Аз зададох един вапрос а вие се хващате занекакви коне! Питаите darcosi тои днеска я видя (голям пи4 е между другото darcosi), а за божурище ще се ходи налято ще ви кажа кога и ще се сбереме да опаваме магаретата. Айде със здраве и ако искате може да споделите решение за моя проблем.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

Добре бе пичове защо завиздате немога да разбера? Аз зададох един вапрос а вие се хващате занекакви коне! Питаите darcosi тои днеска я видя (голям пи4 е между другото darcosi), а за божурище ще се ходи налято ще ви кажа кога и ще се сбереме да опаваме магаретата. Айде със здраве и ако искате може да споделите решение за моя проблем.

<{POST_SNAPBACK}>

ами виж колко пъти ти мига компа и като кажеш ще ти помогнем.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MonsterOOD

ами виж колко пъти ти мига компа и като кажеш ще ти помогнем.

<{POST_SNAPBACK}>

ок броя ги!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o
;) не седили пред борсата на слатина тази кола ;) аз ходя всеки ден до там ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MonsterOOD

Стояла е защото там уча. Набито око имаш!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dj_mi6o

Така - аз карам хонда със същият двигател (D15Z1)

Само приятелски да ти споделя за това което си писал

под аватара си! не е 12V , a е 16V. По-горе доста хора ти споменаха

че това е икономичен VTEC.

Наистина след разпилени колектори,сменена генерация,

спортен филтър и разпилена глава дърпа повече.Но точно колко

на усет не се мери.Осезаема разлика има , но колко? Дори Tino

е написал 90к.с.++ - въпреки че повечето знаят че неговата върви значително повече и е пипана доста!!!!! ;)

С мойта се занимавам откакто я купих (вече 10 месеца),доста пипнах

по нея - но все още не смея да твърдя точно колко и какво съм постигнал! :lol:

Колегите са прави - мери се като я сравниш с други и/или на Дино! ;)

най-тъпото сравнение което съм правил е със засичане на време на 400м

или от 0-100км,като вземеш предвид това което се дава за 0-100-фабрично!

Евала за ентусиазма - има потенциал в този двигател - продължавай смело. ;)

По отношение на чек лампата - преди или след праработките ти светна?

Този модел е с абсолютно гадна ламбда и единствения по рода си

двупроцесорен комп! Добави ли в ECU-то допълнителен чип или просто бърникахте така - има значение.

Твърде вероятно е да е от ламбдата.

при мен го прави при високите обороти и докато разбрах какво точно

"се опитва да ми каже ламбдата" - направо ми се разказа играта.

Ако искаш повече инфо пиши ми на л.с. :dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

провери ли си кода за грешка?а относно изговореното до тук: айде да поспрем... тези въпроси за конските сили знаете къде се решаватп.с. довечера сме на бояна :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest morritz

абе тоя двигател на американски civic 5 ген. ли е?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest zoro
Отговорено (Редактирано)

Честито. Както си я захванал 200-262 коня не и и мърдат,ама си за пребоядисване на предния капак :lol:

Редактирано от zoro

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...