Jump to content
Guest BlackSun

Накладки "Mintex"

Recommended Posts

Guest BlackSun

Здравейте, питането ми е свързано с английската марка за накладки "Mintex".Ta дали някой знае от каде мога да си купя за Хондата такива защото съм много доволвн от тях! Или пък ako някой знае телефон на вносителя...хайде със здраве и мерси за вниманието.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

Здравейте, питането ми е свързано с английската марка за накладки "Mintex".Ta дали някой знае от каде мога да си купя за Хондата такива защото съм много доволвн от тях! Или пък ako някой знае телефон на вносителя...хайде със здраве и мерси за вниманието.

<{POST_SNAPBACK}>

и аз колега съм с такива и ги продават точно до нас .там им е официалния магазин . това е една пряка на Дойран . в жк. Красно село

обади ми се на телефона и ще ти обясня по точно :thumbs:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest My Honda

Обясни тук, във форума да знаем всички :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

гр.София, жк"Красно село , ул. Пирински проход .като карате по улица Дойран посока Борово и стигнете до 36у-ще има сфетофар и на него завивате в дясно и 50 метра навътре в улицата има от дясната страна ново блокче с кафе и въпросният магазин.http://bgmaps.com/map.asp?sid=bf9bbbe1d2e6...&Map21_22.y=142

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest krasimir_01

Над магазина има надпис с жълти букви на червен фон накладки и аксесоари за европейски, японски и американски коли намира се във входа на първия блок от дясната страна

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gax

а пък сега ако кажете и колко струват ... ;):D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

комплект задни бяха 34лв

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Mark Antoniy

Не си взимай!Само една подробност имат, добри са ама не свършват. След две смени на накладки и си за дискове. Може и аз да съм попаднал на MENTEX а не MINTEX !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

Не си взимай!

Само една подробност имат, добри са ама не свършват. След две смени на накладки и си за дискове. Може и аз да съм попаднал на MENTEX а не MINTEX !

<{POST_SNAPBACK}>

бре аз от 2 години само с такива карам и не съм имал проблеми.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BlackSun

Предните за мойта са 56лв и в момента съм с такива и са много добри,много съм доволен и за това пак такива искам и си взех!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest doof

на Симеон до руснаците след опълченска посока ботев от лявата страна има магазин само за накладки и съединители там ги продават много са добри :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest NCN

Може ли някой да даде някакви телефони на магазини където се предлагат Mintex - тел. e-mail .... (за тези които не са от София а пък искат такива)Ще бъда благодарен!П.П. Някой може ли да сподели каква е разликата м/у Mintx и Brеmbo :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...