Zealot 1 #1 Публикувано 11 Март, 2011 Коланът на шофиорското място е развален . При рязко дръпване не захваща - излиза си съвсем свободно. Чудя се дали подлежи на поправка и дали може да се разглоби ?Почнах да свалям кората и гледам ,че има и проводник който отива към колана .. Ако някой е запознат със особеностите при разглабянето и поправката нека помогне . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
blacking 2 #2 Отговорено 12 Март, 2011 Аз имах подобен проблем,моя излизаше но не се пребираше,наложи се да сложа нов,някакжа малка прожинка се беше счупела,запазих апарата ако мога да ти помогна с някоя част може да си го оправиш.Свалянето става като махнеш пластмасовата кора,има 2-3 гаики които развиващ,отка4а6 кабел4ето и така го ремонтираш,ако имаш вапрос пиши. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Zealot 1 #3 Отговорено 12 Март, 2011 Благодаря за отговора , колега ! Ами първото , което ме притеснява е това кабелче за въздушната възглавница , дали няма проблем като го махна . Второто е 1 лепенка под кората с надпис " опасност " " не разглобявайте може да доведе до сериозни наранявания и обгорявания". Незнам дали става въпрос за въздушната възглавница или за някакъв обтягащ патрон във механизма... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fly-boy 91 #4 Отговорено 12 Март, 2011 Изключваш акумулатора и работиш наволя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Zealot 1 #5 Отговорено 13 Март, 2011 Опасявам се ,че в механизма има пиропатрон и ако го разглобя може да прецакам още нещата . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
blacking 2 #6 Отговорено 15 Март, 2011 (Редактирано) здр до колкото знам маи имаше,може да погледна моите и да ги снимам да знаеш как изглеждат. Редактирано 15 Март, 2011 от blacking Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Zealot 1 #7 Отговорено 17 Март, 2011 Взех си друг колан втора ръка за 30лв и реших проблема. Понеже забравих да сваля акумулатора ми светна SRS-а , но си изчистих грешката както пише в тази тема : http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=7306 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове