Jump to content
Guest grozdan

Гарнитура на главата

Recommended Posts

Guest grozdan

Хора,помагаите! За кой ли пореден път ще сменям гарнитура на главата.И на проверка съм я карал и я шлайфаха и пак.....(Хонда Сивик Д14 1.4 16В)Съмнявам се че е от пренатягане на главата.Моля ви ако някой знае с колко(нютонметъра) се стяга и как нека да ми каже!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ASRACING

Хора,помагаите! За кой ли пореден път ще сменям гарнитура на главата.И на проверка съм я карал и я шлайфаха и пак.....(Хонда Сивик Д14 1.4 16В)Съмнявам се че е от пренатягане на главата.Моля ви ако някой знае с колко(нютонметъра) се стяга и как нека да ми каже!

<{POST_SNAPBACK}>

Бай Гроздане какъв ти е типа на двигателя?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest grozdan

1.4 16V D14 90кс. 91г автоматик

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ASRACING

1.4 16V D14 90кс. 91г автоматик

<{POST_SNAPBACK}>

Виж си типа на двигателя за да ти дам точна информация.Намира се преди номера на двигателя.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest grozdan

Не знам дали е точно това ,но преди номера на двг. пише typeEC9 version 42 Също имаше и мякакъв номер b-1176.Дано са тези!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ASRACING

Ако действително типа ти е ЕС,то тогава двигателя ти е 1.5 и главата се стяга с 55-65Nm.Ако преди това,главата е стягана по силно си провери болтовете на главата дали не са разтегнати.Ако са си купи други болтове.От мен успех. :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest grozdan

Колега,едно голямо БЛАГОДАРЯ за помоща!Само ако можеш да ми кажеш как се превръщат Nm в Кг/см? Че нещо не съм на ясно.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

Колега,едно голямо БЛАГОДАРЯ за помоща!Само ако можеш да ми кажеш как се превръщат Nm в Кг/см? Че нещо не съм на ясно.

<{POST_SNAPBACK}>

директно, махаш 1 нула

един нютон е 9.81кг, един метър е 100см, значи 1 Nm ти е 0.0981 Кг/см или просто махаш 1 нула от Nm

става 5.5-6.6 Кг/см

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...